HomeHL-TOPΤραγωδία στο Ηράκλειο: Θανατηφόρα παράσυρση πεζού στην παραλιακή

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Θανατηφόρα παράσυρση πεζού στην παραλιακή

Νεκρός ένας 67χρονος άνδρας- Η επίσημη ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ένας 67χρονος άνδρας μετά από παράσυρση οχήματος, στην παραλιακή Λεωφόρο του Ηρακλείου.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 7 το πρωί της Πέμπτης όταν ο άτυχος άνδρας στην προσπάθεια του να διασχίσει κάθετα το δρόμο χτυπήθηκε από διερχόμενο φορτηγό αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 67χρονος επιχείρησε να διασχίσει το δρόμο από τη διάβαση πεζών χωρίς να αντιληφθεί ότι το φανάρι ήταν κόκκινο για τους πεζούς με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από το φορτηγό.

Στο σημείο έσπευσε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες όμως να διαπιστώνουν απλά το θάνατο του.

Ο άτυχος 67χρονος μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο ενώ διενεργείται προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος.

Στη φονική παράσυρση που στοίχισε τη ζωή σε έναν 69χρονο άνδρα στην παραλιακή του Ηρακλείου, αναφέρεται η επίσημη ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Ηρακλείου, για περιστατικό παράσυρσης 69χρονου πεζού από όχημα δημοσίας χρήσης (ελκυστήρα), με 55χρονο οδηγό, επί της Λ.Νεάρχου Ηρακλείου, στον κόμβο Τελωνείου.
Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής καθώς και ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ όπου παρέλαβε τον 69χρονο. Στη συνέχεια διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο »ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ» όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από τη Λιμενική Αρχή Ηρακλείου που διενεργεί προανάκριση παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ενώ συνελήφθη ο οδηγός του οχήματος, στον οποίο διενεργήθηκε έλεγχος ανίχνευσης οινοπνεύματος με αρνητικά αποτελέσματα.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση