HomeHL-9Ο Σωτήρης Τσιόδρας έγινε λαμπάδα!

Ο Σωτήρης Τσιόδρας έγινε λαμπάδα!

Ο Σωτήρης Τσιόδρας εισέβαλε ξαφνικά στις ζωές μας, μαζί με τον κορωνοϊό και αδιαμφισβήτητα είναι ένα από τα πρόσωπα των ημερών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο άνθρωπος που μας ανακοινώνει κάθε απόγευμα τα νέα για την πορεία του κορωνοϊού στη χώρα, αποτέλεσε έμπνευση για τον βιοτέχνη Παναγιώτη Παπασημάκη, ο οποίος τον έκανε… λαμπάδα!

Ο κ. Παναγιώτης Παπασημάκης χάραξε την εικόνα του καθηγητή λοιμοξιολογίας με την βοήθεια του 3D εκτυπωτή της βιοτεχνίας του, τον… εκτύπωσε και τον έβαλε πάνω σε ένα λευκό κερί. Οπως ξεκαθάρισε, βέβαια, ο ίδιος στον τηλεοπτικό φακό, η λαμπάδα δεν διατίθεται προς πώληση.

«Δεν θα πουλήσουμε τον άνθρωπο. Την σχεδιάσαμε εδώ, κόψαμε το ανάγλυφο. Εμπνευστήκαμε από τον κ. Τσιόδρα καθώς είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος για τα μάτια μου. Βλέπω έναν άνθρωπο που δίνει σημασία και στον τελευταίο πολίτη της χώρας, έναν άνθρωπο που εμφανίζεται και δεν τα ξέρει όλα, ζητά την γνώμη διάφορων οργανισμών και κάνει πολύ καλά την δουλειά του».

https://www.youtube.com/watch?v=SNe9tMgLlOY&feature=emb_logo

Οπως εξήγησε ο κ. Παπασημάκης με την κίνησή του αυτή ήθελε να στείλει ένα μήνυμα: «Αυτή η λαμπάδα δεν έχει φιτίλι αλλά είναι καυτή, διότι πολλές εταιρείες όπως και η δική μας, αυτή την στιγμή βρέθηκαν να ακυρωθούν οι παραγγελίες τους με στολισμένα και κλειστά μαγαζιά».

Μετά τις ακυρώσεις και την «αναποδιά», ο κ. Παπασημάκης αποφάσισε να τροποποιήσει την γραμμή παραγωγής του και με τα μηχανήματα που διαθέτει, παράγει βαμβακερές μάσκες πολλαπλών χρήσεων , τις οποίες διαθέτει για φιλανθρωπικούς σκοπούς σε φορείς του δημοσίου και ορφανοτροφεία.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση