HomeHL-9Κορωνοϊός: Φορτηγό πλοίο εκτάκτως στο Λιμάνι Χανίων για να εφοδιάσει την αγορά με προϊόντα

Κορωνοϊός: Φορτηγό πλοίο εκτάκτως στο Λιμάνι Χανίων για να εφοδιάσει την αγορά με προϊόντα

Δεκάδες φορτηγά στο λιμάνι της Σούδας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και του απαγορευτικού απόπλου για τα πλοία της γραμμής, «επιστρατεύτηκε» φορτηγό πλοίο προκειμένου να εφοδιαστεί η Κρήτη με προϊόντα και να μην «ξεμείνει» η αγορά από τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης. Το πλοίο έδεσε στο λιμάνι των Χανίων και όπου δεκάδες φορτηγά περίμεναν να παραλάβουν τα φορτία και να τα μεταφέρουν σε σούπερ μάρκετ της Κρήτης.

plio-souda

Ουρές στο λιμάνι της Σούδας από φορτηγά

Στο λιμάνι της Σούδας περισσότερα από 50 φορτηγά αυτοκίνητα περίμεναν στην προβλήτα για να δέσει το πλοίο και να παραλάβουν τα εμπορεύματα.
Στόχος είναι ο διαρκής ανεφοδιασμός των Σούπερ Μάρκετ προκειμένου να μην παρατηρηθούν ελλείψεις στα ράφια.

Οι καταναλωτές λόγω κορωνοϊού, σπεύδουν στα καταστήματα για να ψωνίσουν τη στιγμή που η κυβέρνηση και το υπουργείο ανάπτυξης δηλώνουν κατηγορηματικά ότι: «Η αγορά δεν αδειάζει, υπάρχει επάρκεια».

Εν τω μεταξύ από χθες, έχουν αυστηροποιηθεί τα μέτρα πρόληψης για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού, με τις στιγμές έντασης να μη λείπουν από τα σούπερ μάρκετ της Κρήτης.

Λόγω της αυξημένης αγοραστικής κίνησης στα Σούπερ Μάρκετ, οι ιδιοκτήτες και οι οδηγοί φορτηγών δίνουν τη δική τους μάχη προκειμένου να εφοδιάζουν συνεχώς την αγορά με τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.

«Ο στόλος και το προσωπικό της Χ.ΜΙΧΑΚΟΣ Α.Ε , αψηφώντας τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες (απαγορευτικό απόπλου στο λιμάνι του Ηρακλείου) καθώς και τις δύσκολες συγκυρίες που πλήττουν την κοινωνία της Κρήτης και της χώρας , βρίσκονται στο λιμάνι της Σούδας , αφοσιωμένοι στην εξυπηρέτηση των αναγκών του κόσμου της Κρήτης , προκειμένου να τροφοδοτήσουν τις αγορές του νησιού με τα απαραίτητα».

Διαφήμιση
Διαφήμιση