HomeHL-9Κρήτη: Η καραντίνα πήγε…παραλία

Κρήτη: Η καραντίνα πήγε…παραλία

Πήγαν στις παραλίες, αψηφώντας τον κίνδυνο αλλά και τις οδηγίες που έχουν δοθεί το τελευταίο διάστημα!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αρκετοί και σήμερα, ήταν- δυστυχώς- οι πολίτες, που αψήφησαν τα μέτρα και έκαναν…χαλαροί τη βόλτα τους ακόμα και σε παραλίες, όπως χαρακτηριστικά φαίνεται και από τις φωτογραφίες του cretapost.

Οι φωτογραφίες είναι από την παραλία Τομπρούκ στον Καρτερό, από την παραλία του Αρίνα και από την περιοχή Κοκκίνη Χανι στις Γούβες του Νομού Ηρακλείου.

arina-2

Απ’ ότι φαίνεται, οι τηλεοπτικές και διαδικτυακές καμπάνιες του «Μένουμε Σπίτι», τα πρωθυπουργικά διαγγέλματα για την σοβαρότητα της κατάστασης,  δεν πτόησαν αρκετούς πολίτες και στο Ηράκλειο, οι οποίοι πήγαν στη θάλασσα, αψηφώντας τον κίνδυνο αλλά και τις οδηγίες που έχουν δοθεί το τελευταίο διάστημα!

amaxsia-para

tobrouk

arina-3

kokkini

Ακόμα και σήμερα λοιπόν που η κυβέρνηση έχει βάλει σε καραντίνα σχεδόν ολόκληρη τη χώρα, με διαδοχικές απαγορεύσεις  για τον περιορισμό της εξάπλωσης και διασποράς του COVID-19, για πολλούς η επιλογή ήταν η θάλασσα, η άμμος, οι παρέες  και η…αδιαφορία αφού δεν θέλησαν να … «θυσιάσουν» το ξέγνοιαστο τους Σαββατοκύριακο, παρά την κραυγή αγωνίας και τις εκκλήσεις των υγειονομικών αρχών της χώρας!

Απ ότι φαίνεται ο Πρωθυπουργός της χώρας λογάριασε χωρίς τον…ξενοδόχο δίνοντας εντολή να κλείσουν οι οργανωμένες παραλίες.. Δεν υπολόγιζε όμως στις μη οργανωμένες, στις οποίες όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς, μέσα από τον φωτογραφικό φακό του creatapost, κατέφυγαν ουκ ολίγοι, απολαμβάνοντας, κοντά σχετικά, ο ένας με τον άλλο, την ηλιόλουστη μέρα.

geri

Μάλιστα κάποιοι εκτός του ότι απόλαυσαν με την παρέα τους τον ωραίο καιρό, πέταξαν ακόμα και χαρταετό!

tobrouk-4

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση