HomeHL-9Κορωνοϊός: Τρέχουν στα… νοσοκομεία για εξετάσεις

Κορωνοϊός: Τρέχουν στα… νοσοκομεία για εξετάσεις

Ολοένα και αυξάνονται τα κρούσματα στην Κρήτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεκάδες πολίτες καθημερινά πηγαίνουν στα νοσοκομεία αναφοράς της Κρήτης προκειμένου να υποβληθούν σε εξετάσεις για το αν έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό.

Φορώντας μάσκες στο πρόσωπο και γάντια στα χέρια περνάνε καθημερινά τις πύλες των νοσοκομείων με άλλους να έχουν συμπτώματα και κάποιους άλλους απλώς να σπεύδουν υπό τον φόβο του κορωνοϊού.

Οι υγειονομικοί φορείς της Κρήτης σε κάθε τόνο επαναλαμβάνουν πως θα πρέπει να μην πηγαίνουν οι πολίτες άσκοπα στα νοσοκομεία αναφοράς καθώς και να μείνουν σπίτι τους για όσο καιρό διαρκεί αυτή η πανδημία.

Αυξάνονται τα κρούσματα στην Κρήτη

Το βράδυ της Τετάρτης ανακοινώθηκε ότι ο 45χρονος Γ.Γ. έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό.

Έκτοτε καθημερινά καταγράφεται τουλάχιστον ένα θετικό κρούσμα με αποτέλεσμα αυτήν την ώρα να υπάρχουν τρεις άνθρωποι που νοσούν από κορωνοϊό.

Αυτό που προβληματίζει τους υγειονομικούς φορείς της Κρήτης είναι πως κανένας από αυτούς ανθρώπους δεν έχουν σχέση μεταξύ τους ενώ την ίδια ώρα ιχνηλατούνται οι επαφές τους.

Οι δύο ασθενείς είχαν πραγματοποιήσει ταξίδι εκτός Κρήτης ενώ ο τέταρτος είναι ένας πανεπιστημιακός καθηγητής από τη Γερμανία που ήρθε για σεμινάρια σε μεταπτυχιακούς φοιτητές.

Αξίζει να σημειωθεί πως καθημερινά στο Ιολογικό Εργαστήριο του ΠΑΓΝΗ οι επιστήμονες ελέγχουν δεκάδες δείγματα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση