HomeΣΠΟΡ7o Αρμονία Cup και …τα πρώτα χρυσά μετάλλια!

7o Αρμονία Cup και …τα πρώτα χρυσά μετάλλια!

1η θέση στο σύνθετο ατομικό και στις κορίνες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ομορφιά και χάρη γέμισαν για άλλη μία φορά το κλειστό γυμναστήριο της Σίνδου του Δήμου Δέλτα, στη Θεσσαλονίκη.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο ΑΣ Αρμονία Δήμου Δέλτα διοργάνωσε με την έγκριση της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας το 7ο Διεθνές Τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής “Armonia Cup”, υπό την αιγίδα του Δήμου Δέλτα, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Υπουργείου Μακεδονίας και Θράκης.

Οι αγώνες διεξήχθησαν στις 28, 29 Φεβρουαρίου και 1 Μαρτίου 2019 στο Δ.Α.Κ. Σίνδου, με τελετή έναρξης να την Παρασκευή 28/02 στις 16:30, ενώ η τελετή λήξης την Κυριακή 01/03 και ώρα 21:00.

Στο 7ο “Armonia Cup”, όπως αναφέρει στην επίσημη σελίδα του ο γυμναστικός σύλλογος irasportclub.gr, συμμετείχαν συνολικά 450 αθλήτριες από 5 διαφορετικές χώρες του εξωτερικού (Αυστρία , Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Αίγυπτος, Κύπρος), καθώς και σύλλογοι γυμναστικής από πολλές περιοχές της Ελλάδας. Πέρα από τον αγώνα των αθλητριών του ατομικού, η Εθνική ομάδα ανσάμπλ γυναικών της Αυστρίας παρουσίασε στο κοινό τα νέα προγράμματά της ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Πρόκειται για ένα αθλητικό γεγονός που αφενός αναδεικνύει το άθλημα και αφετέρου έχει λάβει διεθνείς διαστάσεις, προσφέροντας χαρά σε όλες τις συμμετέχουσες αθλήτριες αλλά και εντυπωσιακό, γεμάτο χάρη και αρμονία θέαμα στο κοινό, που καλείται να έρθει να το παρακολουθήσει από κοντά, με την είσοδο βέβαια να είναι δωρεάν για μικρούς και μεγάλους.

Η Αργυρή Κοκόνη, αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην κατηγορία γυναικών και κατέκτησε την 1η θέση στο σύνθετο ατομικό και στις κορίνες, ενώ παράλληλα πήρε την 2η θέση στο στεφάνι και την 4η θέση στην μπάλα.

Η νέα ομάδα νιώθει την ανάγκη να εκφράσει στις προπονήτριες και όλο το υποστηρικτικό team Φρόσω Λεωνίδου, Γωγώ Ανταλουδάκη, Ραφαέλα Μπουτσούκη και Ιόλη Διαμάντη θερμά συγχαρητήρια!!