HomeHL-GreeceΕβρος: Οι Τούρκοι βάζουν γυναικείες περούκες στους μετανάστες

Εβρος: Οι Τούρκοι βάζουν γυναικείες περούκες στους μετανάστες

Τους μαρκάρουν για να τους ελέγχουν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μάρτυρες απίθανων πρακτικών που χρησιμοποιούν οι Τούρκοι στον Εβρο γίνονται οι άνδρες του ελληνικού στρατού, καθώς βρήκαν στα σύνορα γυναικείες περούκες!

Σύμφωνα με πληροφορίες οι νεαροί μετανάστες που επιχειρούν να μπουν στην Ελλάδα προμηθεύονται από τους Τούρκους γυναικείες περούκες και τις φορούν προκειμένου να μοιάζουν με γυναίκες! Με τον τρόπο αυτό εξυπηρετείται η ρητορική του Ταγίπ Ερντογάν πως τα άτομα που συρρέουν στα σύνορα είναι γυναίκες. Μάλιστα πολλές φορές εκτός από τις περούκες (σε μαύρη, καστανή και καστανόξανθη απόχρωση), οι νεαροί μετανάστες κρατούν και μικρά παιδιά σε μία προσπάθεια να εμφανιστούν ως νεαρές μητέρες!

Εκτός όμως από τις περούκες οι άνδρες των Ελληνικών δυνάμεων στα σύνορα διαπίστωσαν ακόμα μία πρακτική των Τούρκων, καθώς φαίνεται ότι μαρκάρουν με αριθμούς τους μετανάστες, προκειμένου να τους παρακολουθούν. Μία μέθοδος που παραπέμπει ασφαλώς σε απάνθρωπα καθεστώτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην περιοχή του Σουφλίου εντοπίστηκαν μετανάστες οι οποίοι φορούσαν στα χέρια τους βραχιόλια με αριθμούς. Ουσιαστικά το τουρκικό κράτος τους είχε μαρκάρει για να μπορεί να τους παρακολουθεί, να τους ποσοτικοποιεί ως αριθμό και για να ελέγχει την κίνησή τους.

ebros2

Οι περούκες που εντόπισαν Ελληνες στρατιώτες στο Εβρο

Οι μετανάστες αφού φτάσουν στα κρυφά περάσματα του φράχτη στον Εβρο πετούν τις περούκες στο έδαφος.

ebros4

Δεν σταματούν να πετούν τα drones οι Τούρκοι

Την ίδια ώρα, στα σύνορα στον Εβρο οι Τούρκοι δεν σταματούν να πετούν τα drones προκειμένου να ελέγχουν τις κινήσεις των ελληνικών δυνάμεων. Οπως φαίνεται και στην εικόνα που ακολουθεί ανδρες της τουρκικής στρατοχωροφυλακής προετοιμάζουν το drone για απογείωση δίπλα στο τουρκικό φυλάκιο Παζαρ Κουλε.

ebros3

Υπενθυμίζεται πως με τη χρήση του drone η στρατοχωροφυλακή καθοδηγεί τις ρίψεις καπνογόνων και δακρυγόνων από πολυβομβιδοβόλο να στο ελληνικό έδαφος.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση