HomeHL-TOPΕπιδείνωση του καιρού στην Κρήτη

Επιδείνωση του καιρού στην Κρήτη

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μεταβολή του καιρού με ισχυρά κατά τόπους φαινόμενα, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr.

Πιο αναλυτικά, από το μεσημέρι της Τετάρτης,βροχές και καταιγίδες αναμένονται στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά και στο Αιγαίο, τα οποία έως το βράδυ όμως θα περιοριστούν στη Μακεδονία, στη Θράκη, στο Ανατολικό Αιγαίο και στην Κρήτη.

Την Πέμπτη 05/03, βροχές και ενδεχομένως καταιγίδες αναμένονται κυρίως στις θαλάσσιες και νησιωτικές περιοχές. Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία των βροχοπτώσεων έως και το βράδυ της Τετάρτης 04/03.

https://www.youtube.com/watch?v=RZ9Wu3iC60s&feature=emb_logo

οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις έως 7 μποφόρ, προς το βράδυ όμως στο Αιγαίο θα ενισχυθούν και θα φτάνουν κατά τόπους τα 8 μποφόρ.

Στην Κρήτη αναμένονται βροχές

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες, αναμένεται να σημειωθούν στην Κρήτη
Οι άνεμοι θα πνέουν Νότιοι νοτιοανατολικοί 7 με 8 μποφόρ, που βαθμιαία από τα δυτικά θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στο νησί από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Τοπικά στη βόρεια Κρήτη η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση