HomeΚΡΗΤΗΑποκατάσταση των φθορών στο 1ο Γυμνάσιο

Αποκατάσταση των φθορών στο 1ο Γυμνάσιο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με δαπάνες από τον προϋπολογισμό του Δήμου Ιεράπετρας θα καλυφθεί η συντήρηση του 1ου Γυμνασίου Ιεράπετρας, αφού ο Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων αδυνατεί.

Στο σχολικό κτίριο απαιτείται άμεση επέμβαση προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα διάβρωσης που παρουσιάστηκαν. Για το σκοπό αυτό ο δήμος Ιεράπετρας με τροποποίηση του προϋπολογισμού έργων, που εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου, αποφάσισε να διαθέσει το ποσό των 70.000 ευρώ για τις συγκεκριμένες εργασίες που κρίθηκαν απαραίτητες. Στόχος είναι το έργο να υλοποιηθεί κατά τη φετινή θερινή περίοδο, ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα, που αναδείχθηκαν τον περσινό χειμώνα στο 1ο Γυμνάσιο Ιεράπετρας.

Συγκεκριμένα τον περασμένο Φεβρουάριο και σε ώρα μαθήματος έπεσε σε αίθουσα διδασκαλίας ένα μεγάλο τμήμα του σοβά της οροφής. Το γεγονός προκάλεσε αναστάτωση και το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα άμεσα, προχωρώντας στην τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος, στο οποίο ενέταξε το έργο της επισκευής της μόνωσης του κτιρίου με ένα ποσό της τάξεως των 7.000 ευρώ. Στις διαδικασίες που ακολούθησε ο Δήμος για να αποκαλυφθεί πλήρως το πρόβλημα και να αποκατασταθεί διαπιστώθηκε πως τα προβλήματα της διάβρωσης ήταν σε πολύ μεγαλύτερη έκταση.
anatolh.com

Διαφήμιση
Διαφήμιση