HomeHL-SportsΓιώργος Σίμος: «Ο ΟΦΗ μεγαλώνει… »

Γιώργος Σίμος: «Ο ΟΦΗ μεγαλώνει… »

Ο κόουτς των κρητικών είχε μόνο καλά λόγια να πει για τους παίκτες του και στάθηκε στον τρόπο που διαχειρίστηκαν το αποψινό ματς

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Μόνο καλά λόγια για τους παίκτες του είχε να πει ο Γιώργος Σίμος, μετά το αποψινό ματς με τον Ατρόμητο, που έστειλε τον ΟΦΗ στην 6η θέση και τον εδραίωσε σε τροχιά πλέι οφ.
«Υπήρχαν δύο διαφορετικά ημίχρονα, στο πρώτο υπήρχε ένα στρες που δεν μας άφησε να ελέγξουμε τον αγώνα και δεν ήταν από τα καλύτερα μας ημίχρονα.
Στο δεύτερο αυτό βελτιώθηκε, είχαμε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και στο τέλος πήραμε μια δίκαιη νίκη με βάση την απόδοση μας.
Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μας, μεγαλώνουν σιγά σιγά την ομάδα και μεγαλώνουν και οι ίδιοι γιατί δεν είναι πολλοί που έχουν παίξει σημαντικά παιχνίδια όμως έδειξαν ότι έχουν την ικανότητα και την προσωπικότητα που το έδειξαν σε ένα σημαντικό παιχνίδι.
Αυτό τελείωσε και πρέπει να αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε για το επόμενο που είναι εξίσου σημαντικό.
Χρειάζεται να έχουμε την ίδια και καλύτερη απόδοση και να είμαστε αποτελεσματικοί», είπε αρχικά.
Και συνέχισε. «Ο Νέιρα έχει μια ενόχληση από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, κρίναμε ότι θα υπήρχε ρίσκο με την χρησιμοποίηση του και για αυτό αποφασίσαμε από κοινού ώστε να είναι έτοιμος για το επόμενο ματς.
Κρίναμε πως αυτό μπορούσε να μας βοηθήσει, το εξήγησα και στο Βαφέα ότι αυτός ήταν ο λόγος που έγινε η αλλαγή του για να βελτιώσουμε το build up από την άμυνα».
Διαφήμιση
Διαφήμιση