HomePost ItΑξιοποίηση του «Ν.Καζαντζάκης» για το λαό και όχι για τους μεγαλοεπιχειρηματίες

Αξιοποίηση του «Ν.Καζαντζάκης» για το λαό και όχι για τους μεγαλοεπιχειρηματίες

Tι αναφέρει η «Λαϊκή Συσπείρωση»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την αξιοποίηση του «Ν.Καζαντζάκης» για το λαό και όχι για τους μεγαλοεπιχειρηματίες ζητα με ανακοίνωση της η «Λαϊκή Συσπείρωση» που αναφέρει:

«Η δημοτική Αρχή, μαζί με τις υπόλοιπες παρατάξεις,με μια μεγαλειώδη πολιτική συναίνεση και συνεννόηση, καταψήφισαν την πρόταση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» που καλούσε το Δημοτικό Συμβούλιο να πάρει σαφή θέση κατά οποιασδήποτε μορφής ιδιωτικοποίησης του «Ν.Καζαντζάκης»και να ξεκαθαρίσει ότι η αξιοποίηση του θα γίνει αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση των λαϊκών αναγκών.

Η μόνη αγωνία που εξέφρασαν,ήταν να μην αποκλειστεί ο Δήμος Ηρακλείου από την μεγάλη μπίζνα που πάει να στηθεί.

Επιθυμούν, μαζί με κυβέρνηση και Περιφέρεια, να συμμετέχουν στο μοίρασμα της έκτασης των 3.000 στρεμμάτων στους επίδοξους επενδυτές.

Μάλιστα την ίδια ώρα που οι Αλικαρνασσώτες, παλεύουν για να έχουν τα παιδιά τους σχολεία, δημοτική Αρχή και λοιποί συγγενείς, σε ένα ρεσιτάλ εξαπάτησης, τους κάλεσανσε«διαβούλευση»για την μεγάλη επένδυση που θα φέρει ανάπτυξη στην περιοχή! Για ποιους θα είναι η ανάπτυξη το έχουν καθαρό. Μα για εκείνους τους μεγαλοεπιχειρηματίες που θα εκμεταλλευτούν ένα χρυσό φιλέτο για να βγάλουν τεράστια κέρδη και ενώ ο λαός της πόλης θα ψάχνει για μια ανάσα δροσιάς και λίγο πράσινο.
Στο τέλος έστησαν ακόμα μια διαπαραταξιακή επιτροπή,η οποία θα αναλάβει να φτιασιδώσει και να σερβίρει στους δημότεςτο παραμύθι, πως η παράδοση του «Ν.Καζαντζάκης» στους Ομίλους,είναι «για το καλό της πόλης» και προς το συμφέρον όλων των Ηρακλειωτών!

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» επέλεξε να μην συμμετέχει σε μια επιτροπή που θα δίνει άλλοθι στην ιδιωτικοποίηση.Επέλεξε να συμμετέχει με τον λαό της Ν. Αλικαρνασσού, του Ηρακλείου, στους αγώνες του, για να μείνει ο χώρος στα δικά του χέρια. Για ένα χώρομε υποδομές και χρήσεις που θα τις χαίρεται ο ίδιος και τα παιδιά του».

Διαφήμιση
Διαφήμιση