HomeHL-9Νέο μεγάλο υπερμάρκετ γερμανικών συμφερόντων στο Ηράκλειο

Νέο μεγάλο υπερμάρκετ γερμανικών συμφερόντων στο Ηράκλειο

"Μάχη" μεταξύ των σούπερ μάρκετ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε ένα οικοδομικό τετράγωνο όπου υπάρχουν ήδη τρία μεγάλα τοπικά σούπερ μάρκετ, μόλις σε απόσταση 500 μέτρων, έκανε προ ολίγων ημερών την εμφάνιση του ένα νέο, μεγάλο εργοτάξιο στο Ηράκλειο.

Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το cretapost από το εργοτάξιο του νέου υπερμάρκετ, οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις, προκείμενου να είναι έτοιμο τον Οκτώβριο του 2020!

Η σχετική ενημέρωση είναι ήδη αναρτημένη σε ειδική σήμανση στην περίφραξη του εργοταξίου, προκειμένου όλα να είναι έτοιμα με… γερμανική ακρίβεια τον ερχόμενο Οκτώβριο.

ikona_viber_2020-02-05_13-50-54

Αξίζει να σημειωθεί ότι η περιοχή που επιλέχθηκε, βρίθει από επιχειρήσεις τοπικών συμφερόντων οι οποίες είναι ήδη πολλές δεκαετίες στην αγορά, ενώ τις τελευταίες εβδομάδες, πιθανότατα λόγω του ανταγωνισμού, ένα κατάστημα εξ’ αυτών έβαλε λουκέτο.

ikona_viber_2020-02-05_13-51-29

Εντυπωσιακό, ωστόσο, παραμένει το οικόπεδο στο οποίο θα ανεγερθεί το νέο κατάστημα της γνωστής αλυσίδας το οποίο είναι εκατοντάδων τετραγωνικών μέτρων, σε μια περιοχή με πολύ υψηλό εμπορικό κόστος, σε ένα κομβικό σημείο όπως είναι αυτό της Λ. Παπαναστασίου.

ikona_viber_2020-02-05_13-50-49

 

nnnn

Με την έναρξη λειτουργίας του νέου αυτού υπερμάρκετ διαφαίνεται ότι ο ανταγωνισμός θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα.

Ευχή όλων αυτό να αποβεί προς όφελος των καταναλωτών, των εργαζόμενων και της τοπικής οικονομίας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση