HomeHL-9Το πολυτιμότερο «στριφτό» μουστάκι του ΟΦΗ

Το πολυτιμότερο «στριφτό» μουστάκι του ΟΦΗ

Γιατί η κερκίδα αγαπά το Νίκο Δεσποτάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Είναι το πολυτιμότερο «στριφτό» μουστάκι που μπορεί να εντοπίσει κανείς στο «Γεντί Κουλέ» και σε όλο τον Οργανισμό του ΟΦΗ, καθώς φροντίζει για την υγεία των ποδοσφαιριστών του Σωματείου.

Ο λόγος για τον κ. Νίκο Δεσποτάκη, ο οποίος αποτελεί μια πολύ ξεχωριστή φιγούρα για όλους. Κάθε αγωνιστική στην οποία ο ΟΦΗ αγωνίζεται στη φυσική του έδρα, τα βλέμματα θεατών και τηλεθεατών, στρέφονται κάποιες στιγμές και στο γιατρό του ΟΦΗ.

Φυσικά οι στιγμές που κάνει την εμφάνισή του στο γήπεδο και δη στον αγωνιστικό χώρο είναι όταν έχουμε κάποιο τραυματισμό ποδοσφαιριστή, οπότε και αναπόφευκτα όλοι έχουν στραμμένη την προσοχή τους στο συμβάν.

Το γεγονός όμως πως ο γιατρός που εμφανίζεται είναι ο κ. Δεσποτάκης, κάνεις κάποιους να… λοξοκοιτάξουν και τον ίδιο. «Είναι ένα πρόσωπο που έχει αρχίσει να είναι ιδιαίτερα αγαπητό στην κερκίδα. Είναι αυτό που λέμε «φυσιογνωμία». Το σημαντικότερο όμως είναι ότι αποτελεί μέλος ενός πολύ καλού ιατρικού επιτελείου, που διαθέτει ο ΟΦΗ», αναφέρει φίλαθλος της ομάδας.

despotakis

Και αυτή η τοποθέτηση δεν είναι η μοναδική. Αντίθετα αποτελεί άποψη όλων των φιλάθλων της ομάδας. Ένα ιατρικό επιτελείο που αποτελείται πέρα από τον ορθοπεδικό κ. Δεσποτάκη, από τον κ. Γιώργο Κουβίδη, που αναλαμβάνει επικεφαλής του ιατρικού τμήματος της ομάδας, αλλά και από την ακτινολόγο κ. Έλενα Δρακωνάκη.

Και μιας και ο λόγος για την περσόνα με το «στριφτό» μουστάκι, τον κ. Δεσποτάκη, αξίζει να πούμε ότι είναι γιατρός ορθοπεδικής στο τμήμα τραυμάτων & αθλητικών κακώσεων της ιδιωτικής κλινικής «Creta Interclinic».
Είναι απόφοιτος του τμήματος ιατρικής σχολής Αθηνών στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Υπηρέτησε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου στο τμήμα τραύματος, ως συνεργάτης του Διευθυντή τον κ. Ιωάννη Κουρεπίνη, με εξειδίκευση στις αθλητικές κακώσεις και τραυματολογία.

Υπηρέτησε επίσης στο ΠΑΓΝΗ, δίπλα στον κ. Γεώργιο Κουβίδη, στο τμήμα τραύματος και αθλητικών κακώσεων.

Επισημαίνεται ότι έχει λάβει μέρος σε πολλά συνέδρια ορθοπεδικής – τραυματολογίας και αθλητικών κακώσεων, με πλείστα μόρια εκμάθησης πάνω στις αθλητικές κακώσεις.

1111111111111111111111-e1569925263843

 

ofigiatroi

https://www.youtube.com/watch?v=Ds5NgW1vm_M&fbclid=IwAR0aW9IxAL7kqkOEfRCwpPhW54scyeCeeg_gAfgov9U4kVra-0U7zdwA40A

Διαφήμιση
Διαφήμιση