HomeHL-9Συλλυπητήρια για τον θάνατο του Δημήτρη Παπαδόπουλου

Συλλυπητήρια για τον θάνατο του Δημήτρη Παπαδόπουλου

Συγκλονισμένος ο αθλητικός κόσμος της Κρήτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συγκλονισμένος είναι ο αθλητικός κόσμος της Κρήτης εξαιτίας του θανάτου του θρύλου του ΟΦΗ, Δημήτρη Παπαδόπουλου.

Λ. Αυγενάκης (υφυπουργός Αθλητισμού – βουλευτής Ηρακλείου): «Έφυγες ένας από τους εμβληματικότερους παίκτες»

Ο αθλητισμός της Κρήτης είναι φτωχότερος. Έφυγε ένας από τους εμβληματικότερους παίκτες, ο διεθνής φορ Δημήτρης Παπαδόπουλος. Από εκείνους που έγραψαν με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ΟΦΗ. Τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως προπονητής συνέβαλε τα μέγιστα, για πάνω από 50 χρόνια, στην αθλητική και κοινωνική ανάπτυξη του Ηρακλείου.

Είμαστε όλοι θλιμμένοι. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

ΟΦΗ: «Πέρασε στο πάνθεον της ιστορίας του ΟΦΗ»

Μια ζωή αφιερωμένη στον ΟΦΗ! Τα αντίπαλα δίχτυα τον ένιωσαν για τα καλά. Δεινός γκολτζής, αλλά και σπουδαία προσωπικότητα της ιστορίας μας, με σημαντική συμβολή στη δημιουργία της Ακαδημίας που για χρόνια αποτελούσε τον «αιμοδότη» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Για 14 χρόνια τίμησε την ασπρόμαυρη φανέλα, περνώντας στο Πάνθεον της ιστορία της! Ο μοναδικός, μέχρι και σήμερα, πρώτος σκόρερ επαρχιακής ομάδας (22 γκολ τη σεζόν 1976-77) στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής. Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος δεν είναι πια κοντά μας και η οικογένεια του ΟΦΗ πενθεί. Θα είναι για πάντα ο μεγάλος σκόρερ που με τα γκολ και την ηγετική του παρουσία, συνέδεσε το όνομά του με την, ιστορική, πρώτη άνοδο του ΟΦΗ στα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Σ. Βαρδάκης (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ): «Ήταν άνθρωπος με το Α κεφαλαίο»

 «Είναι πολύ δύσκολο να αποχαιρετάς από αυτή τη ζωή καλούς φίλους. Δεν είναι μόνο η αξία και η προσφορά του Δημήτρη στο ελληνικό ποδόσφαιρο που τον καταξίωσε στους μεγάλους του αθλητισμού, αλλά και η προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο, τον κατατάσσει στους ανθρώπους με ‘Α’ κεφαλαίο. Αντίο φίλε και καλό ταξίδι.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.»

Χ. Μαμουλάκης (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ): «Ο κόσμος του Κρητικού ποδοσφαίρου είναι πιο φτωχός»

«Ο κόσμος του Κρητικού ποδοσφαίρου, είναι από σήμερα πιο φτωχός.

Ο θάνατος του Δημήτρη Παπαδόπουλου, ενός ανθρώπου που συνέδεσε το όνομά του με τον Εργοτέλη, τον ΟΦΗ, τον Ηρόδοτο και την ΑΕΚ μόνο θλίψη προκαλεί. Και ειδικά όσοι είχαμε την χαρά να τον γνωρίσουμε και να δούμε στα μάτια του την αγάπη που έτρεφε για τον αθλητισμό και τη σωστή διαπαιδαγώγηση των μικρών ποδοσφαιριστών με τις αρχές του ευ αγωνίζεσθαι, θα έχουμε να θυμόμαστε μόνο ευχάριστες στιγμές.

Στην οικογένεια και τους οικείους του, εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια».

Ν. Ηγουμενίδης (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ): «Μία σπουδαία φυσιογνωμία»

Ο κόσμος του ποδοσφαίρου και το ίδιο το Ηράκλειο χάνουν σήμερα μια σπουδαία φυσιογνωμία. Τον παλαίμαχο άσο του ΟΦΗ, τον αγωνιστή του Εργοτέλη και της ΑΕΚ, έναν μεγάλο αθλητή που αφήνει τη δική του σφραγίδα στο ποδόσφαιρο και στις ακαδημίες.  Προσωπικά αποχαιρετώ κι έναν πολύ καλό φίλο, έναν εξαίρετο αγωνιστή της ζωής. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Στ. Αρναουτάκης (περιφερειάρχης Κρήτης): «Μεγάλη η προσφορά του στον αθλητισμό της Κρήτης»

Τα θερμά του συλλυπητήρια για τον θάνατο του Δημήτρη Παπαδόπουλου εκφράζει στην οικογένεια του και στην οικογένεια του ΟΦΗ ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Ο Περιφερειάχης αναφέρεται στον φίλο Δημήτρη Παπαδόπουλο που έφυγε νωρίς επισημαίνοντας, το ήθος, το αθλητικό του ταλέντο και την  μεγάλη προσφορά του στον αθλητισμό της Κρήτης και στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα στην δήλωση του ο κ. Αρναουτάκης αναφέρει: «Έφυγε δυστυχώς πρόωρα από την ζωή ο αγαπητός σε όλους Δημήτρης Παπαδόπουλος, ένας καλός φίλος, ένας ταλαντούχος αθλητής που επί χρόνια υπηρέτησε με ήθος και μεράκι το ποδόσφαιρο, την νεολαία, έχοντας μεγάλη προσφορά στον αθλητισμό της Κρήτης και στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του, όπως και στην οικογένεια του ΟΦΗ».

Βασίλης Λαμπρινός (δήμαρχος Ηρακλείου): «Έδιδε με το ήθος του ένα λαμπρό παράδειγμα»

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος υπήρξε ένας σπουδαίος αθλητής που τίμησε το κρητικό ποδόσφαιρο καθώς και ένας άνθρωπος που μετέτρεψε την αγάπη του για τον αθλητισμό σε διαχρονική προσφορά, ειδικά στα παιδιά του Ηρακλείου, στα οποία έδιδε με το ήθος του ένα λαμπρό παράδειγμα. 

Εκφράζω στην οικογένειά του τα θερμά μου συλλυπητήρια.

ΕΑΚΗ: Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος ήταν ένας αστέρας εντός και εκτός γηπέδων

Ως Διοίκηση του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του αείμνηστου, Δημήτρη Παπαδοπούλου. Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος ήταν ένας αστέρας εντός και εκτός γηπέδων. Ένας άνθρωπος ο οποίος τόσο με το ταλέντο του όσο και με την προσωπικότητά του αποτελούσε παράδειγμα προς μίμηση για όλους. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση