HomeHL-9Υπόθεση ΕΑΣΗ: Αναβλήθηκε η δίκη για το δυστύχημα με την καυστική ποτάσα

Υπόθεση ΕΑΣΗ: Αναβλήθηκε η δίκη για το δυστύχημα με την καυστική ποτάσα

Οργή από τους συγγενείς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε αναβολή οδηγήθηκε η δίκη για το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε το 2014 στο οινοποιείο της ΕΑΣΗ στην Αυγενική Ηρακλείου όταν ένα λάστιχο «έσκασε» και περιέλουσε με καυστική ποτάσα τέσσερα άτομα με αποτέλεσμα τον θάνατο του ενός.

Στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου ήταν συγκεντρωμένοι οι συγγενείς των τεσσάρων εργαζομένων που στο άκουσμα της αναβολής ξέσπασαν καθώς περιμένουν εδώ και έξι χρόνια να δικαιωθούν για όλα όσα έχουν βιώσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο χώρο του δικαστηρίου ήταν και ο πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου.

Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε εξαιτίας κολλήματος συνηγόρου ενός εκ των πέντε κατηγορουμένων που κατηγορούνται για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και άσκηση σωματικής βλάβης κατά συρροή.

Το τραγικό δυστύχημα

Όλα συνέβησαν στις 28 Αυγούστου του 2014 όταν τέσσερις εργαζόμενοι στο οινοποιείο της ΕΑΣΗ υπέστησαν σοβαρά εγκαύματα όταν τους περιέλουσε καυστική ποτάσα.

Μάλιστα, ένας από τους τέσσερις – ο 41χρονος – μεταφέρθηκε σε ειδική πτέρυγα σε νοσοκομείο των Αθηνών καθώς έφερε σοβαρότατα τραύματα. Ωστόσο, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά του στις 7 Σεπτεμβρίου του 2014.

Στην Αθήνα νοσηλεύτηκαν και δύο ακόμα τραυματίες οι οποίοι ευτυχώς είχαν αίσιο τέλος στην περιπέτειά τους.

Διαφήμιση
Διαφήμιση