HomeHL-9Συνεχίζονται τα προβλήματα στο δίκτυο της Vodafone

Συνεχίζονται τα προβλήματα στο δίκτυο της Vodafone

"Bροχή" τα προβλήματα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνεχίζονται τα προβλήματα στο δίκτυο της Vodafone δημιουργώντας αναστάτωση σε όσους επιχειρούν να συνδεθούν στο internet.

Να υπενθυμίσουμε με ότι το πρόβλημα αρχικά παρουσιάστηκε, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, κυρίως στο δίκτυο της σταθερής, αλλά και με προβλήματα σύνδεσης των χρηστών στο internet με την εταιρία να αποκαθιστά την βλάβη εντούτοις όπως φαίνεται οι χρήστες γίνονται και σήμερα στο ίδιο έργο θεατές.

Προβλήματα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Σοβαρά προβλήματα σύνδεσης αντιμετωπίζουν τα δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα στη λειτουργιά τους και πιο συγκεκριμένα το Facebook, το Messenger και το Instagram δυσκολεύοντας χιλιάδες χρήστες σε όλη την χώρα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη lifo.gr, πολλές είναι οι αναφορές για προβλήματα στο Facebook από χρήστες που αναφέρουν ότι αδυνατούν να δουν σωστά ή να ανανεώσουν το χρονολόγιο στο προφίλ τους, ενώ είναι αδύνατη η αποστολή μηνυμάτων μέσω της υπηρεσίας του Messenger.

Σύμφωνα με το downdetector, τα προβλήματα στην Ελλάδα παρουσιάζονται κυρίως στην Kρήτη, την Αττική και τη Θεσσαλονίκη. Προβλήματα υπάρχουν και στο Instagram, με τους χρήστες να αναφέρουν ότι δεν είναι δυνατή η ανανέωση των προφίλ τους. Σε πολλές περιπτώσεις αναφέρουν ότι είναι αδύνατη η δημιουργία νέων αναρτήσεων όπως και η δημιουργία stories. Ομοίως, τα προβλήματα είναι εντονότερα στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής και της Θεσσαλονίκης.

1593345_facebook-provlima

1593346_problimata-instagram

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση