HomeΣΠΟΡΑυγενάκης: «Οι Έλληνες φίλαθλοι θέλουν καλύτερο ποδόσφαιρο…»

Αυγενάκης: «Οι Έλληνες φίλαθλοι θέλουν καλύτερο ποδόσφαιρο…»

Ο Λευτέρης Αυγενάκης δήλωσε ικανοποιημένος με όσα συνέβησαν στην συνάντηση των big-4 και τόνισε ότι απλά έγινε η αρχή για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο που θέλουν οι Έλληνες φίλαθλοι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Λευτέρης Αυγενάκης δήλωσε ικανοποιημένος με όσα συνέβησαν στην συνάντηση των big-4 και τόνισε ότι απλά έγινε η αρχή για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο που θέλουν οι Έλληνες φίλαθλοι.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των FIFA και UEFA και υπογράμμισε ότι έγινε μια αρχή που ναι μεν δεν έλυσε όλα τα προβλήματα αλλά τα έβαλε σε μια σωστή σειρά.

Οι δηλώσεις του:
«Για 20 και πλέον χρόνια συζητιόταν το θέμα της ανανέωσης των αθλητικών ομοσπονδιών κάτι που έγινε πράξη από τη σημερινή κυβέρνηση.

Για πέντε και πλέον χρόνια γινόταν συζήτηση για ένα διάλογο, σύμπραξη σε ένα τραπέζι, των παραγόντων των εκπροσώπων των κορυφαίων ομάδων της χώρας κάτι το οποίο έγινε. Δεν έγινε όμως μόνο του. Έγινε με τη συνεργασία των κορυφαίων στελεχών της FIFA και της UEFA και τους ευχαριστώ για αυτό.

Οι Έλληνες φίλαθλοι, όποια ομάδα και αν υποστηρίζουν, θέλουν ένα καλύτερο ποδόσφαιρο. Ένα ποδόσφαιρο με θέαμα, ποιο ποιοτικό. Θέλουν γήπεδα γεμάτα και προς αυτή την κατεύθυνση δουλεύουμε με συνέπεια και κυρίως με στόχο. Είμαι βέβαιος πως η σημερινή συνάντηση δεν έλυσε όλα τα προβλήματα.

Έβαλε όμως μια σειρά και αύριο με την επικύρωση στην steering committee που είναι προγραμματισμένη στη ΓΓΑ, εφόσον φυσικά προηγηθεί η αναλυτική ενημέρωση όλων των μελών που συμμετέχουν και των εκπροσώπων όλων των ΠΑΕ που έχουν προσκληθεί, είμαι βέβαιος πως θα επικυρώσουν τα όσα ειπώθηκαν σήμερα και θα πάμε παραπέρα.

Η δουλειά δεν σταματά. Εγώ θέλω να σας πω μονάχα πως έγινε μια καλή αρχή η δουλειά θα

Διαφήμιση
Διαφήμιση