HomeΚΡΗΤΗΚηρύσσουμε ανεπιθύμητο κάθε Αξιολογητή στο σχολείο-στην τάξη-στις συνεδριάσεις μας

Κηρύσσουμε ανεπιθύμητο κάθε Αξιολογητή στο σχολείο-στην τάξη-στις συνεδριάσεις μας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Σύλλογος Γονέων του Ειδικού Σχολείου δήμου Φαιστού δηλώνει ότι είναι αντίθετος με τη λεγόμενη αξιολόγηση των εκπαιδευτικών και των σχολικών μονάδων.

Η αξιολόγηση δεν έχει στόχο να γίνει ο εκπαιδευτικός και το δημόσιο σχολείο καλύτερο. Αν πραγματικά ήθελαν αυτό θα έδιναν τα 3,5 εκ. ¤, που μας έχει στοιχίσει η αξιολόγηση μέχρι σήμερα , για τις ανάγκες των κτηρίων και κυρίως των μαθητών.

Η αξιολόγηση είναι ένα κομμάτι του <<νέου σχολείου>> που θα υποβαθμίσει παραπέρα τη μόρφωση που λαμβάνουν τα παιδιά. Η αξιολόγηση θα γίνει άλλοθι για την απόλυση χιλιάδων εκπαιδευτικών, υπονομεύει το ίδιο το δικαίωμα μας να δρούμε συλλογικά-αγωνιστικά, βάζει τα σχολεία να ανταγωνίζονται το ένα το άλλο, ανοίγει τις πόρτες διάπλατα να μπουν στο σχολείο φιλάνθρωποι και έμποροι.

Η αξιολόγηση τους θα γίνει με τα δικά μας κριτήρια. Για αυτούς κάλο σχολείο είναι αυτό που βρίσκει μόνο χρήματα για τις ανάγκες του, διαμορφώνει εκπαιδευτικά προγράμματα μόνο του, έχει <<φρόνιμους>> και <<πειθαρχικούς>> μαθητές, επιτυχίες…

Αξιολογούμε ως γονείς χρόνια τώρα την εκπαιδευτική πολίτικη και την έχουμε κρίνει όχι άπλα ανεπαρκή άλλα άκρως επικίνδυνη. Τι έκανε όμως το Υπουργείο Παιδείας ή η κυβέρνηση με τα αιτήματα μας; Τα πέταξε στα σκουπίδια!

Αυτό θα κάνουμε κι εμείς τώρα με τις δίκες τους προτάσεις.

ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΟΤΟΥΜΕ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ  ΚΑΙ ΥΠΟΕΠΙΤΡΟΠΕΣ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση