HomeHL-9Έγκλημα στην Αλικαρνασσό: Αποχαιρέτησαν την 33χρονη Αδαμαντία – Στη φυλακή ο 54χρονος

Έγκλημα στην Αλικαρνασσό: Αποχαιρέτησαν την 33χρονη Αδαμαντία – Στη φυλακή ο 54χρονος

Μετά την απολογία του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον δρόμο για την… φυλακή πήρε σήμερα ο 54χρονος Κ.Λ. που τα ξημερώματα της Κυριακής πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο την 33χρονη Αδαμαντία, στη Νέα Αλικαρνασσό ενώ την ίδια ώρα πραγματοποιήθηκε και η κηδεία της άτυχης γυναίκας στην Πάτρα.

Ο συζυγοκτόνος οδηγήθηκε σήμερα το πρωί ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για την εν ψυχρώ δολοφονία.

Ο 54χρονος εμφανίστηκε μετανιωμένος για την πράξη του, δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα τι συνέβη ενώ όπως ήδη έχει αναφέρει «υπήρχε λόγος» που έχασε τον έλεγχο, σκοτώνοντας τη σύζυγο του με την οποία μάλιστα είχαν και ένα παιδί 4 ετών.

Αξίζει να σημειωθεί βαρύνεται με ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

eglima-alikarnassos2

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Πατρίς» ο λόγος ήταν ότι το πρωί του Σαββάτου ο 54χρονος είχε επιβεβαιώσει τις υποψίες του ότι η 33χρονη διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση. Την παρακολουθούσε αλλά δεν μπορούσε να βγάλει άκρη και έφθασε στο σημείο να αγοράσει ένα μαγνητοφωνάκι και να το κρύψει στο αυτοκίνητο, το οποίο επίσης χρησιμοποιούσε εκείνη. Τα όσα άκουσε, όπως ισχυρίζεται, τη μοιραία εκείνη μέρα, ανέβασαν το αίμα του στο κεφάλι και δεν μπορούσε να το διαχειριστεί, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας.

Ραγίζουν και οι… πέτρες στην κηδεία της 33χρονης Αδαμαντίας στην Πάτρα

Συγκλονισμένη είναι και η Πάτρα από το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε στη Νέα Αλικαρνασσό με θύμα την 33χρονη Αδαμαντία.

adamantia

Η Αδαμαντία είχε καταγωγή από την Πάτρα με αποτέλεσμα μετά το τέλος της νεκροψίας – νεκροτομής η σορός της να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη.

Εκεί παίχτηκε και η τελευταία πράξη του… δράματος για την 33χρονη Αδαμαντία με πλήθος κόσμου να φτάνουν στον Ιερό Ναό της Παναγίας Αλεξιώτισσας προκειμένου να της απευθύνουν το τελευταίο αντίο.

Ο πόνος είναι βουβός ενώ αμέτρητα είναι τα γιατί με την οικογένεια και τους φίλους της 33χρονης να μην μπορούν να πιστέψουν τα όσα συνέβησαν.

Οι φωτογραφίες της κηδείας είναι από το thebest.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση