HomeΚΡΗΤΗΟριστική εκταμίευση 7 εκατ.ευρω για το αεροδρόμιο Σητειας

Οριστική εκταμίευση 7 εκατ.ευρω για το αεροδρόμιο Σητειας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εκταμιεύτηκαν τελικά,τα 7εκατ.ευρω περίπου στο λογαριασμό του αναδόχου του έργου κατασκευής των κτιριακών εγκαταστάσεων του αεροδρομίου Σητειας,μετά από την συνεργασία που είχε ο Μιχ.Καρχιμακης με τις πολιτικές ηγεσίες των υπουργείων υποδομών και ανάπτυξης,προκειμένου να συνεχιστούν απρόσκοπτα οι εργασίες ολοκλήρωσης των κτιριακών εγκαταστάσεων του αεροδρομίου Σητειας .

Η συμβολή του αεροδρομίου Σητειας ,και τώρα άλλα προπάντων μετά την οριστική ολοκλήρωση του θα προσδώσει μια σημαντική και απαιτούμενη αναπτυξιακή πνοή στην περιοχή άλλα και στον νομό γενικότερα .

Η προσπάθεια μου τονίζει ο κ.Καρχιμακης,θα συνεχιστεί και για τις οποίες άλλες εκκρεμότητες που απαιτείται η ολοκλήρωση τους για το καλό και των ανθρώπων και του τόπου .

Ενώ δεν παραλείπει να τονίσει για άλλη μια φορά τον κρίσιμο και καθοριστικό ρόλο του Ανδρέα Παπανδρεου το 1994 στην χρηματοδότηση και την πορεία υλοποίησης του έργου όταν η προηγούμενη κυβέρνηση της δεξιάς ήταν κατηγορηματικά αντίθετη στην κατασκευή του και η επόμενη συνέβαλλε καθοριστικά στην καθυστέρηση του.
sitiapress.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση