HomeΣΠΟΡΕπιτυχημένη παρουσία της Ακαδημίας της ΑΕ Κατσαμπά στο τουρνουά

Επιτυχημένη παρουσία της Ακαδημίας της ΑΕ Κατσαμπά στο τουρνουά

Στη Χερσόνησο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επιτυχημένη ήταν η παρουσία της Ακαδημίας της ΑΕ Κατσαμπά στο 1ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Ποδοσφαίρου που διοργανώθηκε στη Χερσόνησο στο ξενοδοχείο «Lyttos».

Η Ακαδημία της ΑΕ Κατσαμπά συμμετείχε με δύο τμήματα και συγκεκριμένα το Κ10 και το Κ8 με τους μικρούς αθλητές να αποκομίζουν εξαιρετικές αγωνιστικές εμπειρίες καθώς έπαιξαν με ανταγωνιστικές ακαδημίες (συμμετείχαν οι ακαδημίες της ΠΑΕ ΑΕΚ, ΠΑΕ ΟΦΗ, ΠΑΕ Παναθηναϊκού, ΠΑΕ Πλατανιά και πολλές ακόμα σπουδαίες ακαδημίες απ’ όλη την Κρήτη).

Παράλληλα, οι προπονητές είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με άλλους συναδέλφους τους από όλη την Ελλάδα ενώ μαζί με γονείς παρακολούθησαν ένα σημαντικό σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε την πρώτη μέρα του Τουρνουά.

Η Ακαδημία της ΑΕ Κατσαμπά θέλει να ευχαριστήσει τους διοργανωτές για την πρόσκληση που της έκαναν και ιδιαίτερα τους κ.κ. Καραγιαννακίδη Κώστα και Λατσούδη Ζαφείρη για την πολύτιμη βοήθεια και υποστήριξη που της παρείχαν.

mme2

Το Τουρνουά πραγματοποιήθηκε από την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου έως τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου και το διοργάνωσαν οι: δήμος Χερσονήσου, Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου (Κ.Ε.Δ.Χ.) Αθλητικός Όμιλος Χερσονήσου, Ακαδημία Χερσονήσου και LYTTOS BEACH ενώ τελούνταν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, της Περιφέρειας Κρήτης και της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου.

mme1

Διαφήμιση
Διαφήμιση