HomeHL-SportsΛισάντρο Σεμέδο: «Θα έπαιρνα το ρίσκο»

Λισάντρο Σεμέδο: «Θα έπαιρνα το ρίσκο»

Ο μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ τόνισε πως ήταν διατεθειμένος να παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν του επέτρεψε η κατάστασή του

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ο Σεμέδο το «πάλεψε» να αγωνιστεί κόντρα στον Παναθηναϊκό, όμως τελικά έμεινε εκτός 18αδας. Εκείνος μέσω της NOVA μίλησε για την επιθυμία του να αγωνιστεί, αλλά και τη μέχρι τώρα παρουσία του στην Κρήτη.
«Ήθελα να παίξω κόντρα στον Παναθηναϊκό. Είπα στο τεχνικό τιμ ότι ήθελα να βοηθήσω την ομάδα. Ωστόσο πήραμε την απόφαση όλοι μαζί ώστε να μην πάρουμε κάποιο ρίσκο καθώς το να έπαιζα θα ήταν όντως ρίσκο.
Όμως ήμουν ο πρώτος που είπα ότι θα έπαιρνα αυτό το ρίσκο, αλλά το μόνο που ήθελα ήταν να νικήσει η ομάδα», ανέφερε αρχικά.
Και μετά ρωτήθηκε για την ανάδειξη του ως MVP του πρώτου γύρου. «Είναι πολύ καλό καθώς πρόκειται για τους αρχηγούς των ομάδων, άρα η πρωτιά ήρθε μέσα από το ποδόσφαιρο.
Δεν ήταν από τους φιλάθλους, καθώς όταν η εκλογή γίνεται από τους φιλάθλους, αν προέρχεσαι από κάποια μεγάλη ομάδα με πολλούς φιλάθλους τότε είναι πιο πιθανό να κερδίσεις ένα βραβείο.
Το ότι όμως προέρχεται από τους αρχηγούς σημαίνει ότι με αναγνωρίζουν και αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο».
Για τον ΟΦΗ και πως «αντέχει» απουσίες όπως εκείνου, του Μεγιάδο και του Ναμπί σχολίασε ότι «αυτό δείχνει πόσο δυνατή είναι η ομάδα μας.
Δεν έχει σημασία ποιος λείπει, αλλά ποιος παίζει. Μπορεί για παράδειγμα τώρα να μην παίζω εγώ αλλά όποιος χρησιμοποιείται είμαι σίγουρος ότι μπορεί να ανταποκριθεί καθώς η ομάδας μας αποτελείται από 26 παίκτες κι όχι από 11».
Κλείνοντας αναφέρθηκε και στο όμορφο ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα του. «Όταν λέω ότι δε με νοιάζει αν παίξουμε όμορφα αρκεί να κερδίσουμε, δηλώνω αυτό που θέλω, δηλαδή να κερδίζουμε.
Φυσικά προτιμάμε να παίζουμε καλά και να παρουσιάζουμε όμορφο ποδόσφαιρο και αυτό κάνουμε όλη τη χρονιά, παίζουμε καλό ποδόσφαιρο.
Ωστόσο σε μερικά παιχνίδια, ιδιαίτερα στα μεγάλα παιχνίδια δεν είναι θέμα ποιότητας, αλλά είναι το ποιος έχει μεγαλύτερη θέληση για τη νίκη».
Διαφήμιση
Διαφήμιση