HomeHL-SportsΗ ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ σε Δημοτικά σχολεία Γαζίου

Η ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ σε Δημοτικά σχολεία Γαζίου

Επαιξαν βόλεϊ με τα μικρά παιδιά και τους μίλησαν για τον ΟΦΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την αποθέωση από τα μικρά παιδιά γνώρισαν οι αθλητές της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ, στην επίσκεψη τους στο 2ο και 3ο δημοτικό σχολείο Γαζίου.

Η ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ συνεχίζει τις δράσεις της, με σκοπό την διάδοση του αθλήματος στις μικρές ηλικίες και στο πλαίσιο της προσπάθειας αυτής, εντάσσονται και οι επισκέψεις σε σχολεία.

Οι αθλητές του ΟΦΗ, έπαιξαν βόλεϊ με τα μικρά παιδιά και τους μίλησαν για τον ΟΦΗ και το άθλημα του βόλεϊ.

ofivolley-1

Το συντονισμό της επίσκεψης των αθλητών του ΟΦΗ, στο 2ο και 3ο δημοτικό σχολείο Γαζίου, είχε ο επικεφαλής των τμημάτων υποδομής του ΟΦΗ Μανόλης Πρασανάκης, ενώ στην επίσκεψη στο σχολείο, συμμετείχαν οι αθλητές του ΟΦΗ, Ρουμελιωτάκης, Τεφτσής, Γκαράς, Τσέλλιος, Σαρικείσογλου.

Οι αθλητές του ΟΦΗ, κάλεσαν τα παιδιά από το δημοτικό σχολείο, να έρθουν στο γήπεδο, στο παιχνίδι του Σαββάτου (21/12, 4.30μμ) με τον Ηρακλή στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΟΦΗ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ

Θερμής φιλοξενίας έτυχε η ακαδημία ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και συγκεκριμένα η ομάδα Κ11 (γενν. 2009) στο Πέραμα Ρεθύμνου, στο πλαίσιο φιλικού αγώνα που έδωσε εκεί, με το αντίστοιχο τμήμα του Αστέρα Περάματος.

Οι εξαιρετικές σχέσεις των δυο συλλόγων επιβεβαιώθηκαν για μια ακόμη φορά και με ανακοίνωση του, ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ και η ακαδημία ποδοσφαίρου, θα ήθελε να ευχαριστήσει τους παράγοντες της ομάδας του Αστέρα, για την άψογη φιλοξενία, που ήταν αντάξια των άριστων σχέσεων που διατηρούν οι δυο σύλλογοι τα τελευταία χρόνια.

Για την ακαδημία ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ακολουθεί η συμμετοχή της Κ11 (2009) στο τουρνουά BOCA ELITE TOURNAMENT 3-5 Ιανουαρίου 2020, στην Αθήνα με της συμμετοχή και της ΠΑΕ ΑΕΚ της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ.

Τα τμήματα Κ10 (2010), Κ9 (2011) και Κ8 (2012) του ΟΦΗ θα συμμετάσχουν σε διήμερο τουρνουά (27-28/12) στο CANDIA MARIS με τη συμμετοχή ομάδων από όλη τη Κρήτη.

ofivolley-6

ofivolley-2

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση