HomeHL-LifestyleΤο ζεστό χαμόγελο της Νόρας Βαλσάμη -Η πρόσφατη φωτογραφία στο Facebook

Το ζεστό χαμόγελο της Νόρας Βαλσάμη -Η πρόσφατη φωτογραφία στο Facebook

Από τις πιο όμορφες ηθοποιούς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Νόρα Βαλσάμη, είναι μια από τις πιο όμορφες ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου.

Η ηθοποιός που πρωταγωνίστησε σε πολλές ελληνικές ταινίες, κατάφερε να ξεχωρίσει τόσο με το ταλέντο της, όσο και με τη γοητεία της. Τα ξανθά της μαλλιά και τα γαλανά της μάτια, μάγευαν το κοινό.

Η Νόρα Βαλσάμη, που αγαπήσαμε μέσα από τις ταινίες της «χρυσής» εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας και να ζει μια ήρεμη ζωή. Πολύ σπάνια δίνει συνεντεύξεις, ενώ δεν πραγματοποιεί δημόσιες εμφανίσεις.

Δείτε τη Νόρα Βαλσάμη με τον γιο της

Πριν από λίγο καιρό, ο γιος της αγαπημένης ηθοποιού ανέβασε μια φωτογραφία με τη μητέρα του, στην οποία βλέπουμε τη Νόρα Βαλσάμη να τον κρατά αγκαλιά και να χαμογελά. Παρά τις δυσκολίες που πέρασε, η σπουδαία ηθοποιός φαίνεται ευτυχισμένη στο πλευρό του γιου της.

nora-valsami-gios-erikos-andreou_0

Η Νόρα Βαλσάμη με τον γιο της Έρικ / Φωτογραφία: Facebook

Η Νόρα Βαλσάμη, αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα εδώ και χρόνια. Εκτός όμως από τα προβλήματα υγείας, η γλυκιά ηθοποιός, είχε πρόσφατα και μια περιπέτεια με το σπίτι της. Τράπεζα έβγαλε σε πλειστηριασμό ένα μικρό σπίτι που είχε αγοράσει μαζί με το σύζυγό της Ερρίκο Ανδρέου, για τον γιο τους Ερικ. Ευτυχώς όμως η περιπέτειά τους αυτή είχε αίσιο τέλος και το σπίτι σώθηκε.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση