HomeΚΡΗΤΗΤο ΕΚΗ στηρίζει το συλλαλητήριο των συνδικάτων

Το ΕΚΗ στηρίζει το συλλαλητήριο των συνδικάτων

Αύριο Τετάρτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κατά την χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, η Διοίκηση του ΕΚΗ αποφάσισε ομόφωνα την στήριξη του συλλαλητηρίου διαμαρτυρίας, που διοργανώνει το Συνδικάτο Οικοδόμων, το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων, το Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών Ηρακλείου και η Ένωση Συνταξιούχων ν. Ηρακλείου, στη Πλατεία Ελευθερίας στις 7 το απόγευμα, την Τετάρτη 18/12/2019, ημέρα ψήφισης του προϋπολογισμού, που υλοποιεί για άλλη μία φορά τα ενισχυμένα πρωτογενή πλεονάσματα, εις βάρος του Ελληνικού λαού και της οικονομίας της χώρας.

Ο φετινός προϋπολογισμός, μπορεί να είναι ο πρώτος, που συντάσσεται σε συνθήκες ανάκαμψης μετά από 10 χρόνια κρίσης, ωστόσο περιλαμβάνει μέτρα αντεργατικά και αντιασφαλιστικά, προβλέπει μείωση των παροχών για τους ανέργους αλλά και την πρωτοβάθμια φροντίδα υγιεινής.

Καλούμε όλους τους εργαζομένους, τους συνταξιούχους και τους ανέργους να παρευρεθούν στο συλλαλητήριο της Τετάρτης, 18 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 7μμ στην Πλατεία Ελευθερίας.

Παράλληλα, με ομόφωνη απόφαση της Διοίκησης, το ΕΚΗ στηρίζει τον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στον Όμιλο του ΟΤΕ για την υπογραφή της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας του κλάδου, αλλά και τους τραπεζοϋπαλλήλους απολυμένους της Τράπεζας Πειραιώς.

Επίσης, αποφασίστηκε ομόφωνα η διεξαγωγή του Ετήσιου Συνεδρίου των Αντιπροσώπων του ΕΚΗ να πραγματοποιηθεί το αργότερο μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου 2020.

Διαφήμιση
Διαφήμιση