Mόνο Δεκέμβριο δεν θυμίζει σήμερα ο καιρός στη χώρα, αφού η θερμοκρασία θα είναι σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, ως προς τις μέγιστες τιμές.

Το θερμόμετρο την Τρίτη θα φτάσει στους 20 βαθμούς Κελσίου, δικαιώνοντας τους μετεωρολόγους που μιλούσαν για «θερμή εισβολή» από τη Δευτέρα.

Ο καιρός λοιπόν θα είναι ανοιξιάτικος, καθώς προβλέπεται να είναι αίθριος σε όλη τη χώρα, με θερμοκρασίες που θα φτάνουν τους 20 βαθμούς Κελσίου.

Το «θερμό κύμα» που έφτασε στη χώρα μας, θα παραμείνει ως τα Χριστούγεννα σύμφωνα με τις προβλέψεις, καθώς η θερμοκρασία θα είναι σε υψηλότερα επίπεδα, από τα συνηθισμένα της εποχής. Η υγρασία ωστόσο θα είναι έντονη, καθώς το πρωί και το βράδυ θα σχηματιστούν τοπικές ομίχλες, ενώ τοπικές νεφώσεις αναμένονται στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ, ενώ στα νοτιοανατολικά θα είναι βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση.

Κρήτη

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στην Κρήτη με την ορατότητα να είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρωινές και τις βραδινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση