Το δρόμο της φυλακής πήραν μετά την απολογία τους στον Ανακριτή, οι δύο άνδρες, 44 και 45 ετών, που κατηγορούνται για τα δέκα κιλά ναρκωτικών που βρέθηκαν στην κατοχή τους.

Η 64χρονη μητέρα του ενός εκ των δύο, που σύμφωνα με την αστυνομία φυλούσε τις ποσότητες χασίς στο σπίτι της, αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους . Θα καταβάλλει εγγύηση ύψους 8.000 ευρώ ενώ θα πρέπει να εμφανίζεται μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της. Παράλληλα της απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα .

Η 64χρονη μητέρα, ο 44χρονος γιος της και ένας 45χρονος φίλο τους από την Αλβανία συνελήφθησαν την περασμένη Πέμπτη με 7 κιλά χασίς, 2,5 κιλά ηρωίνης και 72 γραμμάρια κοκαΐνης.

Και οι τρεις οδηγήθηκαν την περασμένη Πέμπτη στον εισαγγελέα που τους άσκησε ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για κατοχή και εμπόριο ναρκωτικών.

Υπενθυμίζεται πως η μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών φυλάσσονται στο σπίτι της μητέρας.

img-b958682570302662627de173b8c5a122-v-1

 

Όλα ξεκίνησαν πριν αρκετές μέρες όταν στα γραφεία του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών έφτασαν πληροφορίες για κατοχή και διακίνηση σκληρών ναρκωτικών από τον 44χρονο γιο.

Οι αστυνομικοί τον έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση και διαπίστωσαν πως εκείνος φέρεται να είναι ο «οργανωτής» της διακίνησης των παράνομων ουσιών ο οποίος και έπαιρνε τη μεγάλη ποσότητα των ναρκωτικών (χασίς και ηρωίνη) και την έκρυβε στο σπίτι της μητέρας του.

Ο «μεταφορέας» των ναρκωτικών φαίνεται να είναι ο 45χρονος φίλος του καθώς οι αρχές κατά την παρακολούθηση τον είδαν την περασμένη βδομάδα να πηγαίνει στον κάδο απορριμμάτων που βρίσκεται κοντά στο σπίτι της μητέρας και ν’ αφήνει μία σακούλα που περιείχε πάνω από δύο κιλά ηρωίνης σε μορφή βράχου και μισό κιλό ηρωίνης σε μορφή σκόνης.

Τότε οι αστυνομικοί έκαναν την… εμφάνισή τους και τον συνέλαβαν ενώ παράλληλα κατάσχεσαν την ποσότητα των ναρκωτικών.

Στη συνέχεια προχώρησαν σε έρευνα στο σπίτι της 64χρονης μητέρας και του γιου της όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περίπου 7 κιλά χασίς, μικροποσότητα κοκαΐνης και χρήματα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση