HomeHL-9Συγκίνηση και χαρά στην συνάντηση των παικτών της ΑΕΚ με τους μικρούς της ΑΕ Κατσαμπά

Συγκίνηση και χαρά στην συνάντηση των παικτών της ΑΕΚ με τους μικρούς της ΑΕ Κατσαμπά

Σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παιδικά χαμόγελα αλλά και συγκίνηση «πλημμύρισαν» σήμερα το φουαγιέ του ξενοδοχείου Galaxy εξαιτίας της συνάντησης των παικτών της ΠΑΕ ΑΕΚ με τους μικρούς αθλητές της Ακαδημίας της ΑΕ Κατσαμπά.

Λίγο πριν τον αγώνα των «κιτρινόμαυρων» με τον ΟΦΗ βρήκαν την ευκαιρία να συναντηθούν με τους μικρούς της Ακαδημίας της ΑΕ Κατσαμπά – η οποία ανήκει στο επίσημο δίκτυο της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Οι έμπειροι παίκτες συνομίλησαν με τα παιδιά, απάντησαν σε ερωτήσεις ενώ φωτογραφήθηκαν μαζί τους και υπέγραψαν αυτόγραφα.

«Σήμερα το πρωί είχαμε ετοιμάσει μια ευχάριστη έκπληξη για τους μικρούς μας αθλητές σε συνεννόηση με την ΠΑΕ ΑΕΚ. Η Ακαδημία μας επισκέφθηκε την αποστολή της ΠΑΕ ΑΕΚ στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει και οι μικροί μας αθλητές είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τα ινδάλματα τους από κοντά. Αυτό έφερε χαμόγελα στα πρόσωπα των αθλητών μας οι οποίοι φωτογραφήθηκαν μαζί τους και έλαβαν αυτόγραφα. Στόχος της Ακαδημίας μας είναι πάντα μέσα από το παιχνίδι και από τέτοιου είδους ενέργειες τα παιδιά να χαίρονται και να μένουν με ευχάριστες αναμνήσεις», ανέφερε σχετικά ο υπεύθυνος προπονητών της Ακαδημίας ΑΕ Κατσαμπά, Γιάννης Ευαγγελόπουλος.

053

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνάντηση έληξε με τις ευχές για καλή πορεία στην συνέχεια της δύσκολης αγωνιστικής που έχει η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ αλλά και την υπόσχεση ότι οι μικροί αθλητές θα ξαναβρεθούν σύντομα με τους παίκτες της ΑΕΚ.

059

Διαφήμιση
Διαφήμιση