HomeHL-9Βροχερός προβλέπεται ο καιρός

Βροχερός προβλέπεται ο καιρός

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο καιρός θα συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο και σήμερα καθώς προβλέπονται βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ, από το πρωί θα επικρατούν τοπικές βροχές στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και την Κρήτη, καθώς και πρόσκαιρα στις Κυκλάδες. Από το απόγευμα ωστόσο, αναμένεται να ενταθεί η βροχή σταδιακά και να είναι ισχυρή τη νύχτα, με τοπικές καταιγίδες. Για τα φαινόμενα που αναμένονται τη νύχτα, είχε κάνει λόγο με ανάρτησή του και ο Σάκης Αρναούτογλου, κάνοντας λόγο για ισχυρές βροχές που πιθανότατα θα δημιουργήσουν πρόβλημα και στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι, νοτιοανατολικοί στο Ιόνιο από 6 έως 7 μποφόρ και όπως ενημέρωσε η ΕΜΥ, από τις καιρικές συνθήκες ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα δυτικά και τα νότια. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση, ενώ η πτώση αναμένεται να συνεχιστεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Κρήτη

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά όπου θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες μέχρι το απόγευμα.

Οι άνεμοι θα πνέουν Νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.

Η Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση