Στην Ορθοπεδική κλινική του Βενιζέλειου νοσοκομείου Ηρακλείου νοσηλεύεται μετά το πολύωρο χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη χθες, ο 21χρονος άνδρας που ακρωτηριάστηκε σε μηχανή του κιμά, το πρωί της Κυριακής στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα , με τα όσα δήλωσε στο cretapost o αναπληρωτής διοικητής του Βενιζέλειου Nοσοκομείου Ηρακλείου, Γιώργος Μοσχοβάκης, οι γιατροί δεν κατάφεραν να του σώσουν τον αντίχειρα και ακρωτηριάστηκε από τον καρπό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 21χρονος ακρωτηριάστηκε δουλεύοντας σε μηχανή κοπής κιμά, σε κρεοπωλείο της Λ. Κνωσσού.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου μετέφερε τον νεαρό άνδρα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Αμέσως εισήχθη στο χειρουργείο με τους γιατρούς να καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να σώσουν-έστω- τον αντίχειρα του.

Έκοψε τα δάχτυλά του για να τα προσφέρει στον φίλο του!

Eν τω μεταξύ μία άλλη απίστευτη ιστορία έλαβε χώρα λίγο αργότερα, χθες το απόγευμα στην Αμμουδάρα, με πρωταγωνιστή άνδρα ηλικίας περίπου 50ετών, ο οποίος εμφανίστηκε σε επιχειρηματία της περιοχής, με αιμορραγία  στα χέρια του, ζητώντας του να καλέσει το ΕΚΑΒ, καθώς όπως του ανέφερε και εκείνος έκοψε τα τέσσερα δάχτυλά του, προκειμένου να βοηθήσει τον νεαρό που νωρίτερα είχε ακρωτηριαστεί.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε τον 50χρονο στο Βενιζέλειο.

Όπως δήλωσε στο cretapost o κ. Μοσχοβάκης και ο ίδιος νοσηλεύεται στην Ορθοπεδική κλινική, με τα δάχτυλα του να φέρουν βαριές κακώσεις, δεν έχουν ωστόσο ακρωτηριαστεί!

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο άνδρες γνωρίζονταν.

Ένας άνθρωπος με…ευαισθησίες

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας ΠΑΤΡΙΣ, ο άτυχος άνδρας που κατάγεται από την Αθήνα, είναι τα τελευταία χρόνια σε διάσταση με τη σύζυγο, που ζει στην ενδοχώρα του Ηρακλείου και έχει δύο παιδιά που σπουδάζουν.

Κάτοικοι της περιοχής που τον γνωρίζουν μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για τις ευαισθησίες του με τους ανθρώπους, το περιβάλλον και τη θάλασσα και την ιδιότυπη ζωή που έχει επιλέξει, πάντα χωρίς να βλάπτει κανένα.

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση