Ψεύτικο ήταν σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost το όπλο που κρατούσε ένας μαθητής σε σχολείο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην περιοχή της Μεσαράς.

Το όπλο με το οποίο εμφανίστηκε στο σχολείο 0 15χρονος μαθητής, ήταν σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του cretapost, ρελπίκα ωστόσο το σκηνικό που δημιουργήθηκε στον προαύλιο χώρο του σχολείου ήταν αρκετό ώστε να δημιουργήσει έντονη αναστάτωση με αποτέλεσμα να επιληφθεί για το θέμα άμεσα η αστυνομία.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας μαθητής, συνοδευόμενος από τον πατέρα του πήγε στο γραφείο της Υποδιευθύντριας του σχολείου για να καταγγείλει ότι νωρίτερα σήμερα το πρωί, κατά τη διάρκεια την πρωινής προσευχής, ο συμμαθητής του του έδειξε ένα όπλο που είχε μέσα στην τσάντα του.

To ψεύτικο όπλο εντοπίστηκε ενώ ο 15χρονος μαθητής συνελήφθη και ακόμα κρατείται μέχρι την απολογία του . Μέχρι στιγμής, παραμένει άγνωστος ο λόγος που ενήργησε με αυτό τον τρόπο ο μαθητής.

Τόσο η Διευθύντρια του σχολείου πάντως όσο και οι υπόλοιποι εκπαιδευτικοί του σχολείου κρατούν χαμηλούς τόνους και αναμένουν το πόρισμα της αστυβομίας.

Για την υπόθεση, όπως ήταν φυσικό,  ενημερώθηκε και η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης, με τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευση Μανώλη Καρτσωνάκη να καταδικάζει το περιστατικό.

Διαφήμιση
Διαφήμιση