HomeHL-9Προσφέρουν μια ευκαιρία ζωής στον άστεγο… ληστή

Προσφέρουν μια ευκαιρία ζωής στον άστεγο… ληστή

Συγκίνηση έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία - και όχι μόνο - η ιστορία του 54χρονου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συγκίνηση έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία – και όχι μόνο – η ιστορία του 54χρονου, ο οποίος, από νοικοκύρης,  έγινε ληστής, μη μπορώντας να αντέξει άλλο την τραγική κατάσταση του.

Ο  άστεγος ληστής των Σούπερ Μάρκετ κρίθηκε προφυλακιστέος χθες με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα  και έτσι μεταφέρθηκε από το παράπηγμα όπου ζούσε, στη φυλακή.

Η περίπτωση του είναι μια από αυτές που καταδεικνύουν το έσχατο σημείο που μπορεί να φτάσει ένας άνθρωπος, ο οποίος χάνει τη «γη κάτω από τα πόδια του».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος άνδρας – όπως και τόσοι άλλοι – βρέθηκε στο δρόμο από τη μια στιγμή στην άλλη.

Ήταν ένας άνθρωπος νοικοκύρης, είχε τη δουλειά του και μια ζωή που φαινόταν στρωμένη. Όμως η Μοίρα του «έπαιξε» ένα σκληρό «παιχνίδι».

Έτσι, μετά από τα αλλεπάλληλα «χαστούκια» της ζωής, κατέληξε να βρίσκεται στο δρόμο, σε πλήρες αδιέξοδο.

Και αφού έφτασε σε απόγνωση, μετατράπηκε σε έναν… παράνομο, που κατέληξε να προχωρά σε ληστείες. Έκνομες πράξεις που πραγματοποίησε έχοντας στην κατοχή του… ψεύτικο όπλο.

Η ιστορία του λοιπόν έχει ήδη παρακινήσει κάποιους να προσφέρουν μια ευκαιρία ζωής στον ίδιο. Χαρακτηριστικό είναι το μήνυμα που έφτασε στα γραφεία του cretapost.gr μέσα από το οποίο συμπολίτης μας προσφέρει μια ευκαιρία για μια άλλη ζωή, καλύτερη και πιο ευπρεπή.

«Καλησπέρα σας

Διάβασα το άρθρο σας για τον ληστή των σούπερ μάρκετ και με συγκλόνισε.

Θέλω να βοηθήσω με κάποιο τρόπο. Αυτό που εγώ μπορώ να κάνω είναι να προσφέρω στέγη. Μένω στην Μάνδρα Αττικής και θα προσφέρω στέγη στον άνθρωπο μέχρι να βρει κάποια δουλειά.

το τηλ μου είναι 69…

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων», αναφέρει χαρακτηριστικά στο μήνυμα της η αναγνώστρια.

*Τα στοιχεία της εν λόγω κυρίας είναι στη διάθεση του cretapost.gr.

Διαφήμιση
Διαφήμιση