HomeΚΡΗΤΗΝαι μεν αλλά… για το αεροδρόμιο Καστελίου

Ναι μεν αλλά… για το αεροδρόμιο Καστελίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κανένας δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα με το έργο ανάπτυξης που αφορά την κατασκευή του νέου διεθνούς αεροδρομίου στο Καστέλλι. Ωστόσο, με μία δεύτερη «ανάγνωση» αρκετοί είναι οι κίνδυνοι που υπάρχουν σε ένα τέτοιο εγχείρημα.

Πρωτίστως, όπως λένε σύμβουλοι αεροπορικών εταιριών, δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί το πώς θα χρηματοδοτηθεί αυτό το μεγάλο έργο πνοής.

«Το έργο έχει δημοπρατηθεί για δεύτερη φορά από τις 15 Μαΐου. Ωστόσο, το μεγάλο ζήτημα δεν είναι το αν θα γίνει η όχι το αεροδρόμιο στο Καστέλι αλλά το πώς θα χρηματοδοτηθεί. Αυτό ακόμα δεν μας το έχουν πει», αναφέρει σε δηλώσεις του ο σύμβουλος αεροπορικών εταιριών, Γιώργος Μαυραντωνάκης.

Από την άλλη πλευρά ο Κώστας Δάλλης, επίσης σύμβουλος αεροπορικών εταιριών, αφού αρχικά συμφωνεί με οποιοδήποτε έργο ανάπτυξης εκπονείται έχει τις αμφιβολίες του για τις προϋποθέσεις.

«Τα έργα ανάπτυξης τα χαιρετίζουμε και τα καλωσορίζουμε καθώς είναι σημαντικά και πρέπει να γίνονται. Αυτό όμως που χρειάζεται είναι να υπάρχουν και να έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για τα έργα ανάπτυξης», επισημαίνει ο κ. Δάλλης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση