HomeHL-SportsΚρίστοφερ Μπράουν: “Μια ευκαιρία για εμάς”

Κρίστοφερ Μπράουν: “Μια ευκαιρία για εμάς”

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο ΟΦΗ έχει κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας 1, ωστόσο το ματς με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη το Σάββατο  για την έβδομη αγωνιστική, θεωρείται ως η πιο μεγάλη πρόκληση για την ομάδα της Κρήτης, απέναντι στους πρωτοπόρους «ερυθρόλευκους».

Ο Κρίστοφερ Μπράουν μίλησε στην κάμερα του ΟΦΗ TV για το ματς με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι δεν τίθεται κανένα θέμα κούρασης για τον Ολυμπιακό, ενώ υπογράμμισε ότι αν η ομάδα του βρει την κατάλληλη ευκαιρία θα πρέπει να την εκμεταλλευτεί.

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι το πιο σημαντικό σε ένα τέτοιο παιχνίδι απέναντι σε έναν τόσο ισχυρό αντίπαλο είναι να παραμείνουν οι παίκτες ενωμένοι και να παίξουν ως ομάδα.

Η δήλωση του:

«Το γεγονός ότι είχαμε κάποιες μέρες ξεκούρασης μετά από μια καλή αρχή και από πολλές προπονήσεις ήταν θετικό για μας για να δούμε τις οικογένειες μας και να ξεκουραστούμε λίγο. Παρακολούθησα τον αγώνα με την Τότεναμ για το Champions League.

Η Τότεναμ είναι μεγάλη ομάδα,ο Ολυμπιακός βρέθηκε να χάνει με 2-0 όμως κατάφερε να ισοφαρίσει. Είναι μια ομάδα που της αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο και πιστεύω μας ταιριάζει αυτό, είναι ένας πολύ καλός αντίπαλος και μια ευκαιρία για εμάς. Έχουν δώσει περισσότερα παιχνίδια, είναι επαγγελματίες και προπονούνται συνεχώς.

Δεν είναι κουρασμένοι, μπορούν να το διαχειριστούν πολύ καλά. Δεν παίζει ρόλο αν έχουν περισσότερα ή λιγότερα παιχνίδια από εμάς. Αν έχουμε την ευκαιρία, πρέπει να την εκμεταλλευτούμε.

Το κλειδί είναι ότι είμαστε ομάδα. Παίζουμε ποδόσφαιρο, εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον και αγαπάμε αυτό που κάνουμε, κάτι που είναι προφανές. Το παιχνίδι είναι το ευκολότερο κομμάτι, το δύσκολο είναι η προπόνηση, η οποία είναι άψογη, άρα αυτό είναι το κλειδί»

Διαφήμιση
Διαφήμιση