HomeHL-SportsΓιώργος Σίμος: «Ο τρόπος προσέγγισής μας δεν αλλάζει ενόψει Ολυμπιακού»

Γιώργος Σίμος: «Ο τρόπος προσέγγισής μας δεν αλλάζει ενόψει Ολυμπιακού»

Δηλώσεις μετά τη φιλική ήττα από τον Εργοτέλη έκανε ο προπονητής του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος ενόψει και του αγώνα με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί μετά τη διακοπή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δηλώσεις έκανε ο προπονητής του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος μετά το φιλικό της ομάδας του με τον Εργοτέλη το Σάββατο  στην ήττα με 3-2.

Ο Γιαννιώτης προπονητής ευχαρίστησε τον ΟΦΗ για την φιλοξενία και μίλησε για ένα παιχνίδι χρήσιμο για την ομάδα του προκειμένου να πάρει κάποιες εντάσεις.

Παράλληλα τόνισε ότι από τη Δευτέρα  ξεκινά η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην επανέναρξη της Σούπερ Λίγκας 1, παιχνίδι το οποίο χαρακτήρισε δύσκολο, ενώ για τους Πειραιώτες ανέφερε ότι είναι από τις καλύτερες ομάδες της χώρας μας.

Τέλος τόνισε ότι στις προπονήσεις η ομάδα του Ηρακλείου θα πρέπει να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες της, ενώ δεν αλλάζει κάτι στο τρόπο προσέγγισης του αντιπάλου και στόχος είναι να πάρει ότι καλύτερο μπορεί από την αναμέτρηση του «Γ. Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Σίμου:

«Θέλω να ευχαριστήσουμε σαν ΟΦΗ τον Εργοτέλη για την φιλοξενία, ήταν ένα παιχνίδι χρήσιμο και το χρειαζόμασταν για να πάρουμε κάποιες εντάσεις. Ελπίζω το απόγευμα της Δευτέρας να είμαστε υγιείς και να ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Δεν υπάρχει κανένας προβληματισμός, δεν θέλουμε να δεχόμαστε γκολ και θα κοιτάξουμε να βελτιωθούμε στις αδυναμίες μας. Ο Ολυμπιακός παίζει στο Champions League και είναι από τις καλύτερες ομάδες της χώρας μας.

Δεν αλλάζει κάτι στον τρόπο προσέγγισης του αντιπάλου, εμείς θέλουμε για την δική μας ομάδα να παίξουμε έτσι ώστε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό από το παιχνίδι».

Διαφήμιση
Διαφήμιση