HomeΚΡΗΤΗΜε επιτυχία για 4η συνεχή χρονιά ο χορός των Αξιωματικών της Κρήτης

Με επιτυχία για 4η συνεχή χρονιά ο χορός των Αξιωματικών της Κρήτης

Αθρόα προσέλευση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για άλλη μία χρονιά η ετήσια χοροεσπερίδα που διοργάνωσε η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Περιφέρειας Κρήτης την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου σε γνωστό κέντρο διασκέδασης στη πόλη του Ηρακλείου με την Ελληνίδα τραγουδίστρια Πάολα και το επιτελείο της στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά:

«Αξιοσημείωτο γεγονός της βραδιάς για 4η συνεχή χρονιά ήταν η  όχι μόνο συναδέλφων μας αλλά και συμπολιτών μας από όλο το νησί προκειμένου να στηρίξουν την προσπάθεια που κατέβαλε η Ένωσή μας να ενισχύσει οικονομικά τον Παγκρήτιο Σύλλογο Γονέων και Φίλων Παιδιών με νεοπλασία “Hλιαχτίδα” διαθέτοντας τα έσοδα της εκδήλωσης, όπως αποφασίστηκε ομόφωνα από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου μας.

Η ανταπόκριση αυτή των συμπολιτών μας στο κάλεσμα μας, αποδεικνύει περίτρανα ό,τι ακόμη και σήμερα, που όλοι μας αντιμετωπίζουμε δυσκολίες λόγω της οικονομικής κρίσης που περνάει τα τελευταία χρόνια η χώρα μας, υπάρχουν αισθήματα ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και φιλαλληλίας μεταξύ μας.

Αστυνομία και κοινωνία μέσα από μία όμορφη βραδιά διασκέδασης έστειλαν μηνύματα αισιοδοξίας και ελπίδας για ένα ευοίωνο μέλλον, βοηθώντας αλλήλους, δίνοντας έτσι μία έστω προσωρινή αλλά ξεχωριστή νότα στην ζωή συνανθρώπων μας που μάχονται καθημερινά.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσημοι προσκεκλημένοι. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύτηκαν από την Ένωσή μας οι Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας – μέλη μας που τερμάτισαν ευδόκιμα τη σταδιοδρομία τους στο σώμα καθώς και τα τέκνα των μελών μας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στις σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης κατά τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2018 και 2019.

Τέλος η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Περιφέρειας Κρήτης θα ήθελε να εκφράσει την αμέριστη ευγνωμοσύνη της σε όλους εκείνους τους συναδέλφους – φίλους και συμπολίτες μας που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωσή μας, στέλνοντας δια του παρόντος εγκάρδιες ευχαριστίες».

Φωτογραφίες από την χοροεσπερίδα:

3

 

1

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση