HomeHL-9Κάθοδος Αλέξη Τσίπρα στην Κρήτη

Κάθοδος Αλέξη Τσίπρα στην Κρήτη

Με στόχο την διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην Κρήτη αναμένεται να βρεθεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να προχωρήσει τη νέα καμπάνια του Κόμματος με στόχο την διεύρυνσή του στο χώρο της Κεντροαριστεράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα επισκεφτεί την Κρήτη για δύο μέρες ενώ επικρατέστερες ημερομηνίες είναι η 17η και 18η Οκτωβρίου.

Παράλληλα, ο κ. Τσίπρας θα κάνει περιοδεία σε δύο πόλεις με την πρώτη να είναι σίγουρα το Ηράκλειο ενώ η δεύτερη  παίζεται ανάμεσα σε Ρέθυμνο και Λασίθι, με το τελευταίο να είναι το πιθανότερο.

«Πάρε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σου»

Σύνθημα της νέας καμπάνιας που πραγματοποιεί το Κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι «Πάρε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σου».

Αυτό αποφασίστηκε και κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του Κόμματος.

Με λίγα λόγια πρόκειται για ένα restart που πραγματοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ που θέλει να προσελκύσει νέα άτομα στο Κόμμα με στόχο αφ’ ενός την ανανέωση και αφ’ ετέρου την κάλυψη του κενού που υπάρχει στον χώρο της Κεντροαριστεράς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επίσκεψη του κ. Τσίπρα θα συνδυαστεί με εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσει ο ΣΥΡΙΖΑ στις δύο πόλεις που θα παρευρεθεί ο πρόεδρος του Κόμματος.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμα του Αλέξη Τσίπρα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση