HomeHL-9«Οργή» για τις συχνές διακοπές ρεύματος

«Οργή» για τις συχνές διακοπές ρεύματος

Μεγάλο πρόβλημα σε Κοκκίνη Χάνι και Ελιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οργή και αγανάκτηση νιώθουν οι κάτοικοι του οικισμού του Βραχόκηπου και του χωριού της Ελιάς, καθώς από τα μέσα του Σεπτέμβρη είναι αντιμέτωποι με τις συνεχείς διακοπές στην ηλεκτροδότηση.

Πολύωρες διακοπές ρεύματος, αλλά και αυξομειώσεις στην τάση του, έχουν σαν αποτέλεσμα οι κάτοικοι να έχουν οδηγηθεί στην απόγνωση. «Δεν είναι δυνατόν να είμαστε όμηροι της ΔΕΗ τόσο καιρό και να μην έχουμε λάβει μιαν απάντηση επί της ουσίας», αναφέρει κάτοικος της περιοχής.

Όπως αναφέρουν οι ίδιοι, οι διακοπές ρεύματος έχουν οδηγήσει σε πολλά προβλήματα. Από απλές… διαδικασίες, όπως είναι το μαγείρεμα, το πλύσιμο των ρούχων και το… μπάνιο τους, ως τη ζημιά που μπορεί να έχουν υποστεί οικιακές συσκευές.

 «Έχω μικρά παιδιά και δεν μπορώ να τα κάνω μπάνιο χωρίς να ανησυχώ μήπως έχουμε διακοπή ρεύματος. Μια φορά έγινε και πέρα από το γεγονός ότι μείναμε στα σκοτάδια μέσα στο μπάνιο, δεν είχαμε και νερό, αφού σταμάτησε να δουλεύει το μοτεράκι. Μια φορά επίσης δεν μπορούσα να πάω στη δουλειά μου, γιατί η πόρτα του γκαράζ λειτουργεί με ρεύμα και δεν μπορούσα να βγάλω το αυτοκίνητο μου για να φύγω», επισημαίνει κάτοικος της περιοχής.

Το γεγονός ότι το θέμα υφίσταται τόσο καιρό, έχει κάνει τους κατοίκους να είναι υπό σκέψη, ακόμη και για προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

 «Δεν έχουμε άλλο θέμα συζήτησης καθημερινά, παρά το τι μέλλει γενέσθαι με τις διακοπές ρεύματος. Δεν ξέρουμε τι θα κάνουμε τελικά, αλλά δεν μπορεί να έχουμε δηλώσει βλάβη τόσες φορές μέσω του 11500 και αυτή να μην έχει λυθεί», καταλήγει ένας εκ των διαμαρτυρόμενων κατοίκων της περιοχής.

Διαφήμιση
Διαφήμιση