HomeΕΛΛΑΔΑΜητσοτάκης: Θέλω να κάνω την Ελλάδα ελκυστικό επενδυτικό προορισμό

Μητσοτάκης: Θέλω να κάνω την Ελλάδα ελκυστικό επενδυτικό προορισμό

Στην Washington Post

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται προετοιμασμένος να ηγηθεί της χώρας του όπως ένας Κένεντι ή ένας Μπους», αναφέρει η Washington Post στην εισαγωγή της συνέντευξης του Έλληνα πρωθυπουργού, στην οποία παραθέτει το όραμά του για τη μετατροπή της Ελλάδας σε success story της Ευρώπης.

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρει ότι αν και προέρχεται από πολιτική οικογένεια θεωρεί ότι δεν είναι ο τυπικός πολιτικός, αφού έχει εργαστεί επί μακρόν στον ιδιωτικό τομέα. Η προέλευσή του από την οικογένεια Μητσοτάκη λειτούργησε θετικά στα πρώτα βήματά του στην πολιτική, αλλά με την οικονομική κρίση και την αποστροφή μεγάλου τμήματος της κοινής γνώμης προς τις ελίτ αναγκάστηκε να δουλέψει σκληρά για να ξεπεράσει τα στερεότυπα.

«Θεωρείτε τον εαυτό σας μη λαϊκιστή, φιλοδυτικό, φιλονατοϊκό πρωθυπουργό», τον ρωτά η δημοσιογράφος Λάλι Γουέιμουθ. «Αυτή είναι μια λογική περιγραφή. Πολέμησα σκληρά κατά του λαϊκισμού στη διάρκεια της πολιτικής μου καριέρας κι είμαι ευτυχής που η Ελλάδα έχει τώρα μια μετριοπαθή, προσηλωμένη σε στόχους, μη λαϊκιστική κυβέρνηση», απαντά ο Έλληνας πρωθυπουργός.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση