HomeHL-WorldΝέες ελπίδες για τον Μίκαελ Σουμάχερ-«Σας διαβεβαιώ ότι γνωρίζει», λέει νοσοκόμα

Νέες ελπίδες για τον Μίκαελ Σουμάχερ-«Σας διαβεβαιώ ότι γνωρίζει», λέει νοσοκόμα

Σε νοσοκομείο στο Παρίσι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ γνωρίζει». Αυτό είναι το σχόλιο που έκανε νεαρή εργαζόμενη της μονάδας καρδιολογίας στο νοσοκομείο «George Pompidou» στο Παρίσι, σε έναν από τους συναδέλφους της, όπως αναφέρει η Le Parisien.

«Ναι, είναι στον τομέα μου. Και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι γνωρίζει», δήλωσε χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα, το νοσοκομείο, μετά την αποκάλυψη μεταφοράς του Γερμανού πιλότου της F1 , έχει σχεδόν «σφραγιστεί», προκειμένου να μη διαρρέουν πληροφορίες…

Τα νεότερα έρχονται μετά την αποκάλυψη ότι «μυστική θεραπεία» σε νοσοκομείο στο Παρίσι ακολουθεί ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ. Ο 50χρονος, πλέον, Σουμάχερ δεν έχει εμφανιστεί δημοσίως εδώ και μια πενταετία, μετά το τρομακτικό ατύχημα που είχε στις γαλλικές Αλπεις κάνοντας σκι. Ωστόσο, τους τελευταίους μήνες οι εξελίξεις γύρω από την υγεία του Σουμάχερ φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικές, αφού τον Ιούλιο το «αφεντικό» της Formula 1, Ζαν Τοντ, σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής παρακολούθησε μαζί του αγώνα της F1.

«Είμαι πάντα πολύ προσεκτικός με τέτοιου είδους δηλώσεις, όμως είναι αλήθεια. Είδα τον αγώνα μαζί με τον Μίκαελ Σουμάχερ στο σπίτι του στην Ελβετία», είπε ο Τοντ και πρόσθεσε: «Ο Μίκαελ βρίσκεται στα καλύτερα χέρια και τον φροντίζουν πάρα πολύ καλά στο σπίτι του. Δεν έχει παραδώσει τα όπλα και συνεχίζει να μάχεται».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση