HomeHL-SportsΦιλική… ρεβάνς για ΟΦΗ, 3-1 τον Πλατανιά

Φιλική… ρεβάνς για ΟΦΗ, 3-1 τον Πλατανιά

Πλατανιάς ΟΦΗ 3-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα πολύ καλό φιλικό έγινε το Σάββατο  στο ΒΑΚ ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Πλατανιά με τους «μελανόλευκους» να επικρατούν με 3-1.

Έτσι πήραν φιλική… ρεβάνς για την ήττα τους την Τετάρτη  καθώς είχαν ηττηθεί στα Περιβόλια με 1-0, στο πρώτο από τα δύο φιλικά που είχαν συμφωνηθεί να γίνουν.

Αυτή τη φορά ο ΟΦΗ ήταν αυτός που χαμογέλασε, ενώ για το χανιώτικο συγκρότημα η ήττα αυτή ήταν η πρώτη για τα φετινά φιλικά προετοιμασίας που έδωσε τόσο στο Καρπενήσι, όσο και μετά από εκεί.

Αντίπαλοι στον πάγκο δύο Γιαννιώτες προπονητές και καλοί φίλοι με τον Γιώργο Σίμο από την μία για τον ΟΦΗ και τον Γιάννη Τάτση από την άλλη του Πλατανιά, με τον πρώτο αυτή τη φορά να αναδεικνύεται νικητής.

Μάλιστα και τα τέσσερα γκολ της αναμέτρησης μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο στο οποίο οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι. Δοκάρι είχε και ο Πλατανιάς στο δεύτερο ημίχρονο με το οποίο θα μπορούσε να ξαναμπεί στο ματς.

Στο 14’ και μετά από ασίστ του Σακόρ ο Βαζ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μαντζάρη για το 1-0, ενώ στο 21’ ο σκόρερ του 1-0 έγινε δημιουργός φτιάχνοντας το γκολ του Ναμπί ο οποίος έκανε το 2-0 με πλασέ.

Ένα λεπτό πριν το ημίωρο ο Σεμέδο με σουτ σημάδεψε το κάθετο δοκάρι, για να κάνει στο 40’ ο Φιγκεϊρέδο με πλασέ το 3-0. Άμεση απάντηση από τον Πλατανιά με τον Λουκίνα με δυνατό σουτ που δεν μπόρεσε να αποκρούσει ο Γουάλι να μειώνει σε 3-1, σκορ που δεν άλλαξε μέχρι το ημίχρονο.

Οι πολλές αλλαγές στην επανάληψη έριξαν τον ρυθμό του αγώνα με τον Λουκίνα να σημαδεύει το δοκάρι με σουτ στο 50’ και τον ΟΦΗ να έχει δύο καλές φάσεις με τον Σεμέδο στο 72’ και στο 81’ στις οποίες επενέβη σωτήρια ο Γκοτ.

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Γουάλι (46’ Σωτηρίου), Νάστος (82’ Περδίκης), Μαρινάκης, Μπράουν (66’ Κουτρουμπής, Δεληγιαννίδης (57’ Κοροβέσης), Νέιρα (82’ Νοικοκυράκης), Σακόρ (66’ Στάικος), Ναμπί, Σεμέδο (82’ Σουρνάκης), Βαζ (57’ Τσιλιανίδης), Φιγκεϊρέδο (82’ Ντίνας).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Τάτσης): Μαντζάρης (46’ Γκοτ), Ρεβυθόπουλος (66’ Παπαδόπουλος), Μάικιτς, Σάαντο, Τσαμούρης, Σμυρλάκης (46’ Μποσέτι), Παπουτσογιαννόπουλος (46’ Καραγκούνης), Πασχαλάκης (46’ Ποζατζίδης), Νίλι (75’ Κωστίκος), Μιγκέλ (75’ Καρβούνης), Λουκίνας (58’ Λεϊρία).

Διαφήμιση
Διαφήμιση