HomeHL-9Τρεις φωτιές μέσα σε τέσσερις ώρες σε διάφορες περιοχές της Κρήτης

Τρεις φωτιές μέσα σε τέσσερις ώρες σε διάφορες περιοχές της Κρήτης

Τα αίτια που τις προκάλεσαν διερευνά το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η μία μετά την άλλη εκδηλώνονταν φωτιές, ευτυχώς περιορισμένης έκτασης, σε διάφορες περιοχές της Κρήτης, θέτοντας σε συναγερμό τις πυροσβεστικές δυνάμεις του νησιού.

Λίγα λεπτά μετά τις 4:00 χθες το απόγευμα φωτιά ξέσπασε σε γεωργική έκταση 300 τ.μ. στην περιοχή της Άρβης του Δήμου Βιάννου. Στο σημείο έσπευσαν τέσσερις πυροσβέστες του Κλιμακίου Βιάννου με δύο οχήματα, οι οποίοι κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά.

Στις 5:45 το απόγευμα, μια ακόμη φωτιά εκδηλωνόταν σε πρανές στους Βολιώνες του Δήμου Αμαρία, κατακαίοντας μικρή έκταση 10 τ.μ. Στο σημείο της φωτιάς βρέθηκαν άμεσα δύο πυροσβέστες του Κλιμακίου Αγίας Φωτεινής με ένα πυροσβεστικό όχημα, οι οποίοι κατάφεραν να τιθασεύσουν τις φλόγες πριν αυτές επεκταθούν.

Τέλος, στις 8 το βράδυ, μια ακόμη φωτιά εκδηλώθηκε σε πρανές στον Άγιο Ονούφριο των Κουνουπιδιανών στα Χανιά. Μολονότι πυροσβεστική δύναμη αποτελούμενη από 7 πυροσβέστες του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Χανίων έφθασε στο σημείο με τρία πυροσβεστικά οχήματα, τη φωτιά είχαν καταφέρει να σβήσουν με ίδια μέσα διερχόμενοι πολίτες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση