Σάλος έχει προκληθεί από την απόπειρα ανθρωποκτονίας ενός γνωστού επιχειρηματία του Ηρακλείου από έναν έτερο επιχειρηματία του Ρεθύμνου.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, όλα συνέβησαν χθες κατά τις απογευματινές ώρες όταν ο 44χρονος άνδρας – που δραστηριοποιείται στον χώρο των καυσίμων στο Ηράκλειο – είχε δώσει ραντεβού με τον 33χρονο στον επαρχιακό δρόμο Αχλάδας – Αγίας Πελαγίας.

Και οι δύο έφτασαν εκεί με τα αυτοκίνητά τους και ήθελαν να συζητήσουν για οικονομικές διαφορές που είχαν μεταξύ τους.

Ωστόσο, η συζήτηση μετατράπηκε γρήγορα σε καυγά και ο 33χρονος έβγαλε ένα όπλο και πυροβόλησε 12 φορές εναντίον του 44χρονου με κάποιες σφαίρες να τον βρίσκουν στα πόδια.

Εκτός κινδύνου ο 44χρονος

Στο Βενιζέλειο νοσοκομείο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ο γνωστός επιχειρηματίας φέροντας τραύματα από σφαίρες στα κάτω άκρα.

«Ο 44χρονος εισήχθη στα ΤΕΠ με τραύματα από σφαίρες στα κάτω άκρα και αμέσως οι γιατροί του έκαναν τις απαραίτητες εξετάσεις ενώ περιέθαλψαν τα τραύματά του. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην Ορθοπεδική Κλινική ενώ αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost, ο αναπληρωτής διοικητής του Βενιζελείου, Γ. Μοσχοβάκης.

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αρχές

Λίγα λεπτά μετά το αιματηρό περιστατικό ενημερώθηκαν οι αρχές με άνδρες της αστυνομίας να μεταβαίνουν στο σημείο και να συλλέγουν πληροφορίες.

Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τον δράστη και αμέσως εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 33χρονος κρύβεται ενώ δεν αποκλείεται να παραδοθεί στις αρχές μετά την έλευση του Αυτοφώρου – δηλαδή μετά τις 12 σήμερα τα μεσάνυχτα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση