HomeΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΟλοκληρώθηκε ο 3ος Περίπατος στην Τέχνη, στο Μονοπάτι του Βαλσαμιώτη

Ολοκληρώθηκε ο 3ος Περίπατος στην Τέχνη, στο Μονοπάτι του Βαλσαμιώτη

Εκατοντάδες επισκέπτες βρέθηκαν στον χώρο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 26 Αυγούστου με μεγάλη επιτυχία στο μονοπάτι Βαλσαμιώτη στον Βατόλακκο ο 3ος «Περίπατος στην Τέχνη» που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βατολάκκου σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Πλατανιά και την Περιφέρεια Κρήτης, με την στήριξη και τοπικών επιχειρήσεων.

peripatos-texnh-1

Δεκάδες δημιουργοί βρέθηκαν να εκθέτουν τις δημιουργίες τους, σε μια μοναδικού κάλλους διαδρομή. Εκατοντάδες επισκέπτες βρέθηκαν στον χώρο , θαυμάζοντας τα έργα που είχαν εκτεθεί και απολαμβάνοντας το φυσικό περιβάλλον.

Ο Δήμαρχος Πλατανιά, Γιάννης Μαλανδράσης, επισκέφτηκε τον «3ο Περίπατο στην Τέχνη» συνομίλησε με διοργανωτές, εκθέτες και επισκέπτες δίνοντας συγχαρητήρια και παράλληλα επισήμανε ότι ο Δήμος Πλατανιά στηρίζει τον «Περίπατο στην Τέχνη» ως μια από τις σημαντικότερες καλοκαιρινές διοργανώσεις, που σε σύντομο χρονικό διάστημα έχει κατορθώσει να αναδείξει το φυσικό και πολιτιστικό απόθεμα μιας περιοχής , δίνοντας την δυνατότητα σε όλους εμάς να γνωρίσουμε τους δημιουργούς και τις «δουλειές» τους σε ένα μοναδικό φυσικό τοπίο παράλληλα. Τέτοιες δράσεις είναι απαραίτητες για την ανάπτυξη της περιοχής αλλά για την περιβαλλοντική και πολιτιστική ευαισθητοποίηση και ενεργοποίηση όλων μας , δίνοντας παράλληλα συγχαρητήρια στους Τοπικούς Φορείς για την ενεργοποίηση και τις πρωτοβουλίες τους, όπως επεσήμανε ο κύριος Μαλανδράκης.