HomeHL-WorldΒραζιλία: Ένοπλος κρατά ομήρους τους επιβάτες λεωφορείου

Βραζιλία: Ένοπλος κρατά ομήρους τους επιβάτες λεωφορείου

Απειλεί να το πυρπολήσει

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένας άντρας, που φέρεται να είναι οπλισμένος, κρατά ομήρους έως και 16 επιβάτες ενός λεωφορείου πάνω σε γέφυρα στη Βραζιλία.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ ο δράστης φέρεται να έχει απελευθερώσει τουλάχιστον έξι άτομα, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει πάνοπλοι αστυνομικοί που έχουν κυκλώσει το λεωφορείο πάνω στη γέφυρα που συνδέει το Ρίο ντε Τζανέιρο με τη γειτονική πόλη Νίτεροϊ. Όπως αναφέρει το δίκτυο G1 οι αστυνομικοί διαπραγματεύονται με τον δράστη που είναι οπλισμένος, φέρει μαζί του μπιτόνι με βενζίνη και απειλεί να βάλει φωτιά στο λεωφορείο.

Ο δράστης φέρεται να επιβιβάστηκε στο λεωφορείο γύρω στις 05:30 το πρωί τοπική ώρα, υποχρέωσε τον οδηγό να σταματήσει το όχημα στη μέση της γέφυρας κι αμέσως άρχισε να απειλεί τους επιβάτες.

Toπικά ΜΜΕ μεταδίδουν συνεχώς τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση ομηρείας στο λεωφορείο

https://www.youtube.com/watch?v=qfMDxnQ1oN4

Η αστυνομία διέψευσε ισχυρισμούς του δράστη ότι είναι πρώην μέλος της στρατιωτικής αστυνομίας. Η κυκλοφορία στη γέφυρα έχει παραλύσει όσο είναι σε εξέλιξη η υπόθεση ομηρείας κι οι Αρχές καλούν τους οδηγούς να χρησιμοποιούν οχηματαγωγά για τις μετακινήσεις τους από και προς το Νίτεροϊ.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση