Μία καλά οργανωμένη επιχείρηση διακίνησης ναρκωτικών μέσω ταχυδρομικών δεμάτων σε διάφορες περιοχές της χώρας είχαν στήσει τέσσερα άτομα στην Ελλάδα με τις αστυνομικές αρχές να εξαρθρώνουν το κύκλωμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, «εγκέφαλος» ήταν ένας 33χρονος ο οποίος φαίνεται πως από την Αθήνα έστελνε δέματα σε Μύκονο, Νάξο αλλά και Ιεράπετρα Κρήτης που περιείχαν μέσα διάφορες ναρκωτικές ουσίες (κοκαΐνη, μεθαμφεταμίνη, χασίς κ.ά.).

narko

Το χρονικό των συλλήψεων

Η πρώτη σύλληψη πραγματοποιήθηκε χθες στη Μύκονο όταν στα χέρια των αρχών έπεσε ένας 31χρονος – μέλος του κυκλώματος – ο οποίος παρέλαβε ένα δέμα τα οποία περιείχε 31,4 γραμμάρια κοκαΐνη.

Όπως προέκυψε από την έρευνα το δέμα απέστειλε από την Αθήνα ο 33χρονος «εφκέφαλος», ο οποίος εντοπίσθηκε και συνελήφθη στη Μύκονο απογευματινές ώρες της ίδιας ημέρας.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία στη Μύκονο, στην οποία διέμεναν οι δύο συλληφθέντες, σε μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσαν για την μεταφορά των ναρκωτικών, καθώς και στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

5,3 γραμμάρια μεθαμφεταμίνης,

9 γραμμάρια ναρκωτικής ουσίας MDMA ,

25,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,

μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης,

ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,

2 κινητά τηλέφωνα,

αποδείξεις αποστολής δεμάτων και ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Παράλληλα, χθες το μεσημέρι στην Ιεράπετρα συνελήφθη η 32χρονη, καθώς στην κατοχή της βρέθηκε ταχυδρομικό δέμα που περιείχε 6,3 γραμμάρια.

Τέλος, βραδινές ώρες χθες εντοπίσθηκε και συνελήφθη η 34χρονη στη Νάξο, στην κατοχή της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 26,8 γραμμάρια κοκαΐνη και 2,2 γραμμάρια κάνναβης, τα οποία προμηθεύτηκε από τον 33χρονο στην Αθήνα.

Οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Διαφήμιση
Διαφήμιση