HomeΕΛΛΑΔΑΗ φωτιά στον Υμηττό «έριξε» πλήθος ραδιοφωνικών σταθμών

Η φωτιά στον Υμηττό «έριξε» πλήθος ραδιοφωνικών σταθμών

Σιγή στα FM της Αττικής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σοβαρά προβλήματα στη μετάδοση του σήματος ραδιοφωνικών -και τηλεοπτικών- σταθμών προκάλεσε η μεγάλη φωτιά στον Υμηττό.

Αυτή την ώρα, λόγω των φθορών που σημειώθηκαν κατά την πυρκαγιά στον Υμηττό, στην περιοχή της Αθήνας έχει «πέσει» το σήμα του Music 89.2, του Galaxy 92.0, του Best 92.6, του σταθμού της Εκκλησίας της Ελλάδος (89.5), του Μελωδία 99.2, του Ρ/Σ «Στο Κόκκινο 105.5» και πολλών ακόμη.

Σοβαρότερο πρόβλημα από τη φωτιά στον Υμηττό υπέστη ο ραδιοφωνικός σταθμός Love 97.5. Οπως ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι του σταθμού, «οι εγκαταστάσεις του Love 97,5 στο Υμηττό έχουν υποστεί τεράστιες ζημιές από την φωτιά που ξεκίνησε από την Παιανία και έφτασε τα ξημερώματα μέχρι το Κέντρο Εκπομπής στην κορυφή».

Προβλήματα και σε τηλεοπτικούς σταθμούς από τη φωτιά στον Υμηττό

Ο Love ανακοίνωσε ότι συνεχίζει να εκπέμπει μέσω διαδικτύου και πως θα χρειαστούν τουλάχιστον τρία εικοσιτετράωρα προκειμένου να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και να επανέλθουν στον «αέρα» της Αττικής.

Σύμφωνα με το e-tetradio, η φωτιά στον Υμηττό έπληξε και το σήμα τηλεοπτικών σταθμών. Συγκεκριμένα, προβλήματα παρατηρήθηκαν στα περιφερειακά κανάλια της Αττικής, για τα οποία πραγματοποιούν εργασίες συνεργεία της Digea.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση