Στην Κρήτη θα βρίσκεται σήμερα ο Προκόπης Παυλόπουλος ο οποίος αναμένεται να ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης Κισσάμου αμέσως μετά τα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα του Μητροπολίτη Ειρηναίου Γαλανάκη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο δημαρχείο Κισσάμου σήμερα στις 6.30 το απόγευμα.

Το πρόγραμμα

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του δήμου Κισσάμου  θα φτάσει λίγο μετά τις 6.30 το απόγευμα ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

Στη συνέχεια η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Σταυρούλα Βαρουχάκη θα αναγνώσει την απόφαση του Δ.Σ. για την ανακήρυξη της Α.Ε. του προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου σε επίτιμο δημότη Κισσάμου.

Αμέσως μετά θα γίνει η ανακήρυξη και θα μιλήσει τόσο ο δήμαρχος Κισάμου, Θεόδωρος Σταθάκης όσο και ο ίδιος ο Προκόπης Παυλόπουλος.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης όλοι οι παρευρισκόμενοι θα μεταβούν στην πλατεία του δημαρχείου όπου βρίσκεται ο ανδριάντας του μακαριστού Μητροπολίτη Ειρηναίου Γαλανάκη ώστε να γίνουν τα αποκαλυπτήρια.

Την εκδήλωση θα χαιρετήσουν οι: δήμαρχος Κισσάμου Θεόδωρος Σταθάκης, περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Αμέσως μετά θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα του Μητροπολίτου Ειρηναίου ενώ θα ακουστεί και ηχητικό ντοκουμέντο του Μακαριστού Μητροπολίτη.

Στη συνέχεια ο Σύλλογος Ριζιτών «Η Κίσαμος» θα τραγουδήσει ένα ριζίτικο τραγούδι ενώ μαθητές του τρίτου δημοτικού σχολείου Κισσάμου θα ερμηνεύσουν ένα μελοποιημένο ποίημα του Μητροπολίτη Ειρηναίου.

Τέλος η Φιλαρμονική του δήμου θα ονομαστεί «Ειρηναίος Γαλανάκης» και θα ερμηνεύσει μία μουσική σύνθεση.

Διαφήμιση
Διαφήμιση