HomeHL-SportsΖητάει λεφτά από τον ΟΦΗ η Τράκτορ Σάζι για Σαλίμι, στη Μιάλμπι ο Πέρσον

Ζητάει λεφτά από τον ΟΦΗ η Τράκτορ Σάζι για Σαλίμι, στη Μιάλμπι ο Πέρσον

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Νίμα Μοντίρ, ατζέντης του Ιμάν Σαλίμι για τον οποίο ενδιαφέρεται ο ΟΦΗ μίλησε στο gazzetta.gr για τον Ιρανό σέντερ μπακ, ενώ επιβεβαίωσε πως ο Έρικ Πέρσον θα συνεχίσει στην Μιάλμπι.

Ο 23χρονος στόπερ, Ιμάν Σαλίμι φιλοδοξεί να γίνει ο έβδομος Ιρανός ποδοσφαιριστής, μετά τους Χασεμπούρ, Μανσουριάν, Νακίσα, Ανσαριφάρντ, Μασούντ και Χατζισαφί που θα αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς ο ΟΦΗ έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του.

Αγκάθι στις διαπραγματεύσεις της κρητικής ΠΑΕ αποτελεί το γεγονός πως η ιρανική Τράκτορ Σάζι δεν αφήνει ελεύθερο τον Σαλίμι αξιώνοντας ένα σεβαστό ποσό προκειμένου να τον παραχωρήσει.

Ο ατζέντης του Ιρανού διεθνή, Νίμα Μοντίρ μιλώντας στο gazzetta.gr τόνισε πως το deal δεν έχει γίνει λόγω των αξιώσεων της Τράκτορ.

«Δεν έχει κλείσει η μεταγραφή. Οι επαφές συνεχίζονται, υπάρχει ενδιαφέρον από τον ΟΦΗ όμως δεν έχουμε συμφωνία.

Η Τράκτορ Σάζι ζητάει λεφτά για να παραχωρήσει τον Σαλίμι και προσπαθούμε να βρούμε την λύση. Είμαι αισιόδοξος πάντως πως ο ποδοσφαιριστής θα καταλήξει στον ΟΦΗ».

Ο Σουηδοθρεμμένος μάνατζερ έκανε λόγο για ένα σπουδαίο ταλέντο εκτιμώντας πως ο ΟΦΗ αποτελεί την κατάλληλη ομάδα για την ανέλιξη του.

«Είναι πολύ ταχύς, πολύ δυνατός με σωστές τοποθετήσεις. Θεωρείται το μεγαλύτερο ταλέντο στο Ιράν στη συγκεκριμένη θέση και μάλιστα έχει ήδη αγωνιστεί στην εθνική ομάδα της χώρας.

Είναι ένα πολύ φιλόδοξο παιδί και θεωρώ πως ο ΟΦΗ θα ήταν το κατάλληλο βήμα για την καριέρα του».

Ο Μοντίρ, ο οποίος εκπροσωπεί και τον Έρικ Πέρσον επιβεβαίωσε πως ο τελευταίος είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στην Μιάλμπι (Β΄ Σουηδίας).

«Πράγματι ο Πέρσον θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σουηδία. Βρίσκεται πολύ κοντά στη Μιάλμπι»

Διαφήμιση
Διαφήμιση