HomeHL-9Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες της 17ης Έκθεσης “Κρήτη η Μεγάλη Συνάντηση”

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες της 17ης Έκθεσης “Κρήτη η Μεγάλη Συνάντηση”

Θα πραγματοποιηθεί από 7 έως 11 Νοεμβρίου 2019, στη Λάρισα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μετά τις προηγούμενες απόλυτα επιτυχημένες διοργανώσεις της έκθεσης στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στον Πειραιά και στη Λάρισα, οι διοργανωτές ανακοινώνουν την έναρξη της προετοιμασίας για τη 17η Έκθεση “ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση – Τοπικά Προϊόντα & Γεύσεις Ελλάδας”, που θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 11 Νοεμβρίου 2019, στη Λάρισα, στην Κεντρική Πλατεία.

Η έκθεση αυτή, έρχεται σε συνέχεια των προηγούμενων, πολύ επιτυχημένων διοργανώσεων, όπου προωθήθηκαν τα περιζήτητα τοπικά αγαθά. Παραγωγοί από Κρήτη, Κατερίνη, Τρίκαλα, Καλάβρυτα, Κομοτηνή, Λάρισα, Βοιωτία, Θεσσαλονίκη, Νίσυρο, Μεσσηνία, Ημαθία, Αττική, Λήμνο, Καστοριά, Καβάλα, Κιλκίς και άλλες περιοχές της χώρας, συμμετείχαν σ’ αυτές τις μεγάλες διοργανώσεις και συμπλήρωναν με τα προϊόντα τους την πλούσια γκάμα της διατροφικής αλυσίδας.

Στην προηγούμενη διοργάνωση στη Λάρισα, χιλιάδες επισκέπτες γεύτηκαν και προμηθεύτηκαν τα προϊόντα των εκθετών, ενώ εκατοντάδες εμπορικοί επισκέπτες ανέπτυξαν συνεργασία σε επίπεδο χονδρικής και διακίνησης των εμπορευμάτων στην Βόρεια Ελλάδα.

Παράλληλα με το εμπορικό της μέρος, η έκθεση αποτελεί ένα πολιτιστικό αντάμωμα όλων όσων υπηρετούν τον λαϊκό πολιτισμό των ιδιαιτέρων περιοχών της χώρας μας. Πολιτιστικά σωματεία από Κρήτη, Μακεδονία, Πόντο, Τραπεζούντα, Θράκη, Ήπειρο, Χαλκιδική, Καππαδοκία, Σμύρνη, Κωνσταντινούπολη, Αϊβαλί, Μικρά Ασία, Φλώρινα, Σέρρες, Κιλκίς, Νιγρίτα, Θεσσαλία, Νάξο, Ημαθία και άλλες περιοχές, παρουσιάζουν τα χορευτικά και μουσικά τους συγκροτήματα σ’ ένα πλούσιο πρόγραμμα που αποτελεί πόλο έλξης για τους χιλιάδες επισκέπτες, δίνοντας χρώμα και δημιουργώντας θετικά αισθήματα για όλους.

Στην έκθεση θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς της παραγωγικής διαδικασίας. Μονάδες παραγωγής και μεταποίησης αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων, συνεταιριστικές οργανώσεις, Επιμελητήρια, Δήμοι, Φορείς κ.α., εκθέτες που με τη συμμετοχή τους θέλουν να αναπτύξουν σχέσεις συνεργασίας με την αγορά αυτή.

Το μεγάλο πλεονέκτημα του χώρου διεξαγωγής της έκθεσης είναι η θέση του, αφού βρίσκεται σε ένα από τα πλέον γνωστά σημεία στην πόλη.

Μεγάλη προβολή θα έχει και η ίδια η έκθεση αφού για τον σκοπό αυτό, θα γίνουν δεκάδες ενέργειες διαφήμισης, προβολής και σήμανσης, γεγονός που θα αυξήσει επιπλέον την επισκεψιμότητα.

Δηλώσεις συμμετοχής για τους Εκθέτες, αλλά και για τους Φορείς και τα Πολιτιστικά σωματεία που επιθυμούν να συμμετέχουν στις παράλληλες εκδηλώσεις, γίνονται στο 2810213318 και στο 6932430433.

Διαφήμιση
Διαφήμιση